WHO verzwijgt dodelijke bijwerkingen

WHO verzwijgt gevaarlijke tot
dodelijke bijwerkingen van vaccins
Bekijk de video
In een onthullende video-opname gaf Dr. Soumya Swaminathan, de vice-directeur-generaal van de WHO voor vaccinatieprogramma’s toe, dat sommige vaccins gevaarlijk zijn en mensen doden. Een paar dagen eerder had ze het publiek echter een ander getuigenis gegeven over de veiligheid van vaccins. Terwijl de massamedia zwijgen over haar bekentenis, worden er epidemieën tevoorschijn getoverd en wordt er reclame gemaakt voor de noodzaak van draconische vaccinatiewetten. Dienen vaccinaties echt onze gezondheid of (misschien toch) een andere agenda?
WHO verzwijgt gevaarlijke tot dodelijke bijwerkingen van vaccins Vice-directeur-generaal van de WHO laat bom ontploffen: Vaccins doden & oorzaken worden verdoezeld!!!
De Global Vaccine Safety Summit, in het Nederlands: Globale Top voor Vaccinveiligheid is een tweedaagse bijeenkomst die werd georganiseerd door de Wereldgezondheidsorganisatie in het hoofdkantoor van de WHO in Genève, Zwitserland, op 2-3 december 2019.
In een onthullende video-opname van de gebeurtenis kwamen schokkende feiten aan het licht:
Een leidinggevende wetenschapper van de Verenigde Naties, Dr. Soumya Swaminathan, vice-directeur-generaal voor programma’s van de Wereldgezondheidsorganisatie, gaf toe dat sommige vaccins gevaarlijk zijn en mensen kunnen doden.
Zij legde deze verklaring af tijdens de mondiale veiligheidstop van de WHO, slechts enkele dagen nadat ze het publiek had verzekerd dat vaccins één van de veiligste werktuigen zijn van de mensheid.
Als vaccins mensen kunnen doden, waarom worden ze dan door de regering als veilig omschreven? En waarom belasteren ze mensen die de veiligheid in twijfel trekken?
Verdere schandalige verklaringen in het kader van de WHO-conferentie… Tijdens de Global Vaccine Safety Summit zijn nog andere zorgwekkende bekentenissen afgelegd, die vanzelfsprekend niet voor het publiek bedoeld waren en die ook in de mediaberichten volledig werden verborgen. Er werd bijvoorbeeld gesproken over hulpstoffen voor
v https://www.kla.tv/Media-nl/16718accins, dat zijn toevoegsels in vaccins, waardoor celdood en schade aan gevaccineerde personen toeneemt. Deskundigen zoals Dr. Stephen Evans, hoogleraar Farmacoepidemiologie, legden uit dat hulpstoffen in vaccins de reactogeniteit zouden verhogen. Reactogeniteit betekent niets anders dan de bijwerkingen van vaccins, waarvan bekend is dat ze uiterst schadelijk zijn en op lange termijn schade of zelfs de dood veroorzaken. En dit gevaar wordt – volgens hem – vermenigvuldigd door de hulpstoffen in de vaccins.
Deze waarschuwingsverklaring tegen de langetermijneffecten van hulpstoffen in vaccins werd bevestigd door Dr. Martin Howell Friede, die aanwezig was op de bijeenkomst.
Prof. Heidi Larson zei letterlijk: “We hebben een zeer wankel front dat vaccins en de veiligheid van vaccins in twijfel begint te trekken. Wanneer de deskundigen in de frontlinie vragen gaan stellen of het gevoel hebben dat ze niet genoeg vertrouwen in de veiligheid hebben om de persoon die hen de vragen stelt te woord te staan…”. Haar zin was niet volledig, maar zelfs deze onvolledige zin maakt voor iedereen duidelijk dat het hier waarschijnlijk niet meer gaat om de gezondheid en het welzijn van de bevolking. In ieder geval moet men bij dergelijke uitspraken de oren spitsen, ook al waren deze citaten eigenlijk niet voor iedereen bedoeld.
Er zijn tijdens deze conferentie enkele bekentenissen afgelegd, waaruit blijkt dat de WHO bang is dat veel artsen en verpleegkundigen de veiligheid en de vaccins in twijfel gaan trekken en zich bewust worden van de gecoördineerde doofpotaffaires over vaccinatieschade. Meer uitspraken uit dit gesprek vindt u op het vaccinatiecongres in de bronlink na de uitzending.
Conclusie: Op deze wereldwijde vaccinatietop heeft de WHO duidelijk toegegeven dat zij geen idee heeft hoe gevaarlijk vaccins werkelijk zijn en de massamedia hebben bewust geen melding gemaakt over de schandalige bekentenis. In plaats daarvan werden er vermeende epidemieën uitgeroepen om te suggereren dat er draconische inentingswetten nodig zijn. Op dit punt zou elke wakkere geest zich moeten afvragen of vaccinaties wel echt onze gezondheid dienen of niet eerder voor een andere agenda.

Bronlinks: https://www.legitim.ch/post/2018/11/30/new-york-militanter-impfbef%C3%BCrworter-senator-jos%C3%A9-peralta-stirbt-an-grippeimpfung

Als u het bovenstaande artikel gelezen hebt en u hebt de video gezien, en u overweegt om een vaccin te nemen, stel dan voor uzelf de volgende vragen!

Er is nog nooit een succesvol vaccin tegen een coronavirus ontwikkeld. Wetenschappers proberen al jaren tevergeefs een vaccin tegen Sars en Mers te ontwikkelen. Sterker nog: sommige mislukte Sars-vaccins veroorzaakten overgevoeligheid. Dat betekent dat bijvoorbeeld gevaccineerde muizen zieker werden dan ongevaccineerde muizen.

Het ontwikkelen van een vaccin is een tijdrovend proces. Het duurt normaal gesproken vele jaren voordat een vaccin goedgekeurd is. De verschillende coronavaccins zijn allemaal in minder dan een jaar tijd ontwikkeld en goedgekeurd.

Volgens de media is het vooral te danken aan ‘gezond verstand, hard werken en geluk’ dat we zo snel een vaccin tegen corona hebben, maar veel essentiële informatie ontbreekt. Veel van de vaccintesten bij mensen zijn nog niet onderworpen aan collegiale toetsing, lopen pas in 2023 af of zijn gestaakt na ‘ernstige bijwerkingen’.

Traditionele vaccins werken door het lichaam bloot te stellen aan een verzwakte vorm van een virus. De nieuwe coronavaccins zijn mRNA-vaccins. Deze vaccins werken door viraal mRNA in het lichaam te spuiten, waar het zich vermenigvuldigt in je cellen en je lichaam stimuleert om de ‘spike-eiwitten’ van het virus te herkennen en antigenen aan te maken. Ze worden al sinds de jaren negentig onderzocht, maar vóór 2020 is er nooit een mRNA-vaccin goedgekeurd voor gebruik.

In de lente van 2020 boden veel overheden vaccinontwikkelaars immuniteit tegen aansprakelijkheid, in sommige gevallen door nieuwe wetten te schrijven. De Amerikaanse Public Readiness and Emergency Preparedness Act (PREP) biedt immuniteit tot in ieder geval 2024. Ook in de EU genieten farmaceuten immuniteit. Er circuleren zelfs berichten over geheime aansprakelijkheidsclausules in de contracten die de EU heeft gesloten met vaccinmakers.

Stel uzelf en je vrienden deze vragen. Geef gedetailleerde antwoorden.
WHO stelt sterftecijfer corona stilletjes bij naar 0,13%: ‘Grootste schandaal uit ons leven’
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft het sterftecijfer als gevolg van het coronavirus bijgesteld van 3,4 naar 0,13 procent, zegt Robert Jensen. Hij spreekt in zijn show van ‘het grootste schandaal uit ons leven’.
Hij wijst erop dat WHO-baas Tedros de hele wereld in maart in lockdown heeft gekregen door te stellen dat het sterftecijfer 3,4 procent is, terwijl het bij de griep ongeveer 0,1 procent is. “Ik wist toen al dat het misleidende cijfers waren,” aldus Jensen.
“Dat is hoe de wereld in lockdown is gegaan, dat is het moment geweest,” voegde hij toe. “Als 3,4 procent sterft, dan moet je wel even opletten. Maar het was toen al duidelijk dat het niet klopt en dat de cijfers die hij bracht aantoonbaar misleidend waren.”
Recht gezet
Nu is dat dus rechtgezet. Dit is het grootste schandaal uit ons leven, herhaalde Jensen.
Topfunctionaris Mike Ryan van de WHO heeft gezegd dat naar schatting 10 procent van de wereldbevolking, 750 miljoen mensen, besmet is geweest met Covid-19. Het dodental bedraagt op dit moment ongeveer 1 miljoen, oftewel een death rate van 0,13%. “We zitten dus op griepniveau.”
In maart waarschuwde Tedros dat het coronavirus ‘geen Sars, geen Mers en al helemaal geen griep is’. “Dit is een uniek virus met onvergelijkbare eigenschappen’. Eén van die eigenschappen was volgens hem dat het coronavirus veel dodelijker is dan griep. Zo stelde de WHO op dat moment dat 3,4 procent een besmetting met corona niet overleeft.
Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst
Mensen weigeren vaccinatie door kennis!
Het laatste COVID-19 Nieuws