Wat schuilt er achter het coronavaccin

Robert F. Kennedy Jr: “Nieuw Covid-vaccin moet
tegen elke prijs worden vermeden
Ik wil uw aandacht dringend vestigen op belangrijke kwesties in verband met de aanstaande Covid-19-vaccinatie. Voor het eerst in de geschiedenis van de vaccinatie grijpen de zogeheten mRNA-vaccins van de laatste generatie rechtstreeks in het genetische materiaal van de patiënt in, en veranderen ze dus het individuele genetische materiaal, wat dus genetische manipulatie betekent, iets wat al verboden was en tot nu toe als misdadig werd beschouwd, schrijft auteur Robert F. Kennedy Jr. op 21stcenturywire.
Onherstelbare schade
Deze ingreep kan worden vergeleken met genetisch gemanipuleerd voedsel, wat ook zeer controversieel is. Zelfs als de media en de politici het probleem momenteel bagatelliseren en zelfs stompzinnig pleiten voor een nieuw type vaccin om terug te keren naar de normaliteit, is deze vaccinatie problematisch in termen van gezondheid, moraal en ethiek, en ook in termen van genetische schade die, in tegenstelling tot de schade die wordt veroorzaakt door eerdere vaccins, onomkeerbaar en onherstelbaar zal zijn.
Beste patiënten, na een ongekend mRNA-vaccin zult u de symptomen van het vaccin niet meer complementair kunnen behandelen. U zult met de gevolgen moeten leven, want u kunt niet meer genezen door simpelweg giftige stoffen uit het menselijk lichaam te verwijderen, net als een persoon met een genetische afwijking zoals het syndroom van Down, het Klinefelter-syndroom, het Turnersyndroom, genetische hartstilstand, hemofilie, cystische fibrose, het Rett syndroom, etc, is de genetische afwijking dan voor eeuwig!
Dit betekent: als er na een mRNA-vaccinatie een vaccinatieverschijnsel ontstaat, kan noch ik, noch een andere therapeut u helpen, omdat de schade die door de vaccinatie wordt veroorzaakt genetisch onomkeerbaar zal zijn. Naar mijn mening vormen deze nieuwe vaccins een misdaad tegen de menselijkheid die nog nooit zo groot is geweest in de geschiedenis. Zoals Dr. Wolfgang Wodarg, een ervaren dokter, zei:
Het vaccin, ontwikkeld en goedgekeurd door Anthony Fauci en gefinancierd door Bill Gates, maakt gebruik van experimentele mRNA-technologie. Drie van de 15 menselijke proefkonijnen (20%) hebben een “ernstig ongewenst verschijnsel” meegemaakt.
Opmerking: boodschapper RNA of mRNA is het ribonucleïnezuur dat de genetische code van het DNA van de celkern overbrengt naar een ribosoom in het cytoplasma, dat wil zeggen datgene die de volgorde bepaalt waarin de aminozuren van een eiwit zich binden en fungeren als een schimmel of patroon voor de synthese van dat eiwit.
CLARIFICATIE:
Ja, zoals vele andere virussen.

Ja, als je de juiste medicijnen gebruikt en je gezondheid niet in de handen van corrupte en commerciële gezondheidssystemen legt.
Ja, en velen, sommigen geven discreet de juiste behandelingen, anderen zijn moediger geweest en er zijn veel video’s in de netwerken die over deze behandelingen praten, en velen zijn bedreigd, gediskwalificeerd of tot zwijgen gebracht.
Ja, en er is een wereldvereniging die oproept tot meer artsen en wetenschappers die Doctors and Scientists for Truth heten, om de valsheid van de behandeling die ze hebben gegeven aan de viruskwestie te onthullen.
Nee. De WHO veranderde de term die naar pandemie verwees, voordat de behandeling werd gelanceerd om de pandemie te beëindigen.
Ja, zoals alle griep.
Nee. Als je symptomen hebt, neem dan gewoon het juiste medicijn vanaf de eerste dag (versterking van het immuunsysteem, neem anti-inflammatoire en anti-influenza) en genees jezelf thuis.
Ja, zo hygiënisch als mogelijk zijn en het handhaven van een hoog immuunsysteem. En dan heb je ook: Ozontherapie, Chloordioxide met het preventieve protocol.
Nee. In de VS werd ontdekt dat alle gegevens in feite 10% van dat aantal zou zijn, omdat de oorzaken van de sterfgevallen andere ziekten waren, en de tests zijn niet betrouwbaar, ze geven valse positieven.
De mens heeft veel micro-organismen en virussen in het lichaam en dit betekent niet dat je een ziek of geïnfecteerd persoon bent, of dat je het virus hebt, maar de virussen die zogenaamd “zo agressief” zijn, vertonen enkele symptomen bij de patiënten omdat het lichaam alarm slaat van een indringer (koorts, hoofdpijn, braken, etc.) en volgens de theorie van Koch is het antwoord NEE.
Ja, in een laboratorium.
Om het excuus te zijn om de vrijheden te beperken, om het huidige economische systeem te veranderen in een meer onderdrukkende/slavende, griezelige, blinde kudde gehoorzaamheid.
Ja
Ja. En iedereen die heeft bijgedragen aan de doden en het plan zal vallen, en ze zullen boeten voor wat ze hebben gedaan.
Nee. Angst vermindert je immuunsysteem en maakt je mentaal controleerbaar.
Ja. De eigenaren van de media zijn medeplichtig. Dit heet mind control.
Bescherm jezelf, en als je ziek wordt weet je al hoe je jezelf thuis moet genezen, of bij je vertrouwde dokter die zich niet aan het protocol zal houden.
Nee. Als je gezond wordt, brengen vaccins chemicaliën, zware metalen en een reeks “bugs” met zich mee die alleen maar meer invloed hebben op je gezondheid op de middellange en lange termijn, zowel fysiek als mentaal. Het is je eigen lichaam, en het is je recht om daarover te beslissen, en over je fysieke en mentale gezondheid. Zou je vertrouwen hebben in een vaccin nadat een virus is gecreëerd om de mensheid uit te roeien?
Ja! En we zullen zegevieren! We moeten bij elkaar blijven en andere mensen wakker maken, en veel informatie geven.

”Gedwongen om een masker te dragen, maar niet om te zwijgen.”
***
Over de auteur: Robert F Kennedy Jr. is de zoon van de voormalige Amerikaanse procureur-generaal onder zijn broer president John F. Kennedy. In zijn werk als vaccinatieletseladvocaat heeft Robert Jr. de onderdrukte vaccin documentaire ‘VAXXED’ en het Informed Consent Action Network (ICAN) geproduceerd. Hij is ook de oprichter en advocaat van Childrens Health Defense.
Het laatste COVID-19 Nieuws