Israëlische autoriteiten hebben bevestigd dat Pfizer’s bewering over zijn coronavirus “vaccin” dat “95 procent effectief” zou zijn, een klinkklare leugen is.
Het Israëlische nieuwsblad Ynet meldt dat het laatste doeltreffendheidscijfer voor Pfizer’s injectie tegen het COVID-19 virus is gedaald tot ongeveer 64 procent, te midden van berichten dat gevaccineerde mensen overal “positief” testen op de trendy nieuwe “varianten” die naar verluidt nu in omloop zijn.
Omdat de cijfers blijven schuiven, wat suggereert dat het vaccin van Pfizer bedrog is, adviseren de autoriteiten mensen zich te laten testen – zelfs als ze al zijn geïnjecteerd – om er zeker van te zijn dat ze “veilig” zijn tegen het covidvirus.
Een woordvoerder van Pfizer weigerde naar verluidt in te gaan op de nieuwe cijfers uit Israël, en verkoos in plaats daarvan bedrijfsgegevens te citeren die beweren dat de injecties nog steeds “veilig en effectief” zijn, ongeacht wat de meest recente wetenschap aantoont.
Hetzelfde bedrijfsmondstuk zei dat de Pfizer injecties effectief zijn tegen alle bekende varianten, zij het in “verminderde sterkte” (wat dat ook moge betekenen …).
Ongeveer 9,3 miljoen Israëli’s, of ongeveer 60 procent van de bevolking van het land, heeft nu minstens één “dosis” van de Pfizer-prik gekregen. Daarom zijn de overheidsinstanties begonnen met het versoepelen van sommige beperkingen, met inbegrip van mondkapjesmandaten en richtlijnen voor sociale distantie.
Ondanks de hoge injectiecijfers blijven de “positieve” gevallen van het Chinese griepvirus in Israël stijgen. Het aantal dagelijkse gevallen bereikte 344 op 4 juli, terwijl het aantal ernstig zieken 35 bereikte – een stijging vergeleken met 21 op 19 juni. Dit zou erop wijzen dat de injecties meer ziekte veroorzaken.
Minstens de helft van alle Israëli’s die positief testen op de “deltavariant” zijn al gevaccineerd.
In juni gaf een ambtenaar aan het hoofd van een adviespanel van deskundigen voor de Israëlische regering toe dat de injecties niet zo goed werken als wordt beweerd. Van degenen die positief hebben getest op de zogenaamde “delta-variant”, had in elk geval de helft al een injectie met de covidgriep gehad.
Dit betekent natuurlijk dat de injecties niet werken zoals wordt beweerd, en in feite meer ziekte veroorzaken. Public Health England ontdekte dat geïnjecteerde mensen in elk geval acht keer meer kans hebben om de deltavariant te “te oplopen” dan niet-geïnjecteerde mensen.
Ron Balicer, een Israëlische ambtenaar, zegt dat ruwweg 90 procent van alle nieuwe infecties met het coronavirus in verband worden gebracht met de delta-variant, die eind vorig jaar voor het eerst werd geïdentificeerd in India. Volgens de mainstream media is de delta-variant zeer besmettelijk in vergelijking met eerdere stammen van het covidvirus, en verspreidt het zich snel. Het is echter nog te vroeg om te zeggen of het wel of niet dodelijker is dan eerdere varianten van de covidgriep.
Er lijkt geen einde te komen aan het spoor van varianten waar de mainstream media, zodra deze publiekelijk wordt gemaakt, meteen op springen en gretig bereid zijn angst aan te jagen. Er wordt al gesproken over een nieuwe “lambda”-variant, die waarschijnlijk zal worden gevolgd door een epsilon-variant, een zeta-variant en ga zo maar door.
“Ik vertrouw de Israëlische regering nog minder dan onze eigen regering (en dat is niet veel). Natuurlijk zal de effectiviteit van het vaccin worden gerapporteerd als dalend om het nemen van een ‘booster’-injectie te pushen”, schrijft een commentator op The Epoch Times.
Anderen wijzen erop dat als mensen zich nog steeds moeten laten “testen” om te weten of ze wel of niet een enge nieuwe variant in zich hebben, die variant waarschijnlijk geen risico vormt, en misschien niet eens bestaat.

“Op dit moment geloof ik minder dan nul van wat gezondheidsdeskundigen en regeringen zeggen over dit virus!”, schreef een andere commentator, wellicht samenvattend hoe de meeste mensen zich op dit moment voelen.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws