Tweede kamer verkiezingen 2021Op 17 maart 2021 zijn er reguliere Tweede Kamerverkiezingen. Mocht het kabinet eerder ten val komen dan worden er waarschijnlijk eerder Kamerverkiezingen uitgeschreven.
Een van de vragen zal zijn of de VVD weer de grootste partij zal worden, nu alle leugens en de toeslagenaffaire van premier Mark Rutte boven water zijn gekomen. Dat zal de kiezer toch niet ontgaan zijn dat hij weer de baas in Nederland wordt door zijn slappe aanpak van het coronabeleid en de toeslagenaffaire. Het zal toch tijd worden voor een andere koers in Nederland. De horeca en vele andere bedrijven die het loodje hebben gelegd bij dit kabinet.
De minister-president probeert zichzelf weer op een handige manier zichzelf onder de schuldvraag in de toeslagenaffaire vandaan te kletsen. Ook probeert hij probeert samen met de Jong de crisis in stand te houden voor politiek gewin.
En in het geval van Rutte? Zo snel mogelijk aftreden! De tijd van zoete broodjes brakken of de boel nog even van je vandaan spinnen is nu écht voorbij.
Er zijn veel fouten gemaakt over de toeslagenaffaire. Het kabinet met minister president Mark Rutte kan beter eieren voor zijn geld kiezen en met het voltallige kabinet aftreden.
‘Wie nu nog steeds gelooft in Mark Rutte spoort niet’

Ik zal even uw geheugen wat opfrissen.
Het kabinet Rutte I , II en III
  • Om te beginnen met de klassieker ‘geen cent meer naar Griekenland’. Enfin u weet hoe dit verder afliep.
  • Kent u die mop van iedere werkende Nederlander die € 1.000 zou krijgen? Dit grapje zou gefinancierd worden door bezuinigingen op ambtenaren, subsidies en ontwikkelingssamenwerking. Die € 1.000 kwam er niet, net zo min als de beloofde bezuinigingen. Integendeel….
  • De hypotheekrenteaftrek stond als een huis bij de VVD en Rutte. Dan weet de goede verstaander eigenlijk al voldoende…
  • Rutte zou de uitslag van het Oekraïne-referendum respecteren. Wat volgde waren geitenpaadjes, betekenisloze inlegvelletjes…en werd er ‘gewoon’ bij het kruisje getekend.
  • Dus, @minpres: “Voorzitter, nogmaals, ik heb geen toespraak gehouden over groepsimmuniteit, die ken ik niet.

Dit is een kleine greep van de leugens van onze minister president Mark Rutte. Er zijn nog meer leugens van Mark.

“Dit geeft aan dat hoe dan ook Mark Rutte niet meer geloofwaardig is”
Als u in het stemhokje staat, denk dan goed na wat u allemaal beloofd is, en dat de heer Rutte alsmaar blijft liegen.
U kent het spreekwoord:
BELOFTE MAAKT SCHULD!
Stem NEDERLAND vrij!!!

Gelooft u nog in Rutte? Dan spoort u niet!

Het laatste COVID-19 Nieuws