Stempeiling 2e kamer 2021Tweede Kamerverkiezingen 2021
17 maart 2021 zijn er 2e kamer verkiezingen in aanloop naar deze verkiezingen zijn er nog wel vraagtekens. Mark Rutte zit nu al 10 jaar aan het roer en het land is in die tijd veel veranderd maar niet ten goede. In die 10 jaar van kabinet Rutte 1,2 en 3 zijn er veel bezuinigingen doorgevoerd met alle gevolgen van dien. De zorg en de veiligheid op straat zijn extra getroffen. (dit zijn keiharde feiten)

Als u gaat stemmen moet u niet stemmen op beloftes, maar wat deze kabinetten Rutte 1,2 en 3 de afgelopen decennia gedaan hebben.


Het kabinet Rutte III is gevallen over het vernietigende rapport over de toeslagenaffaire, laat dit kabinet nooit meer terug komen.

En dat is natuurlijk niet meer dan terecht. Want er kan geen twijfel over bestaan dat achtereenvolgende kabinetten Rutte een absolute puinhoop hebben gemaakt van de toeslagenaffaire. Er zijn willens en wetens gezinnen financieel (en anderszins) geruïneerd. Echtscheidingen. Zelfmoordpogingen. Lange therapiesessies. Depressiviteit. Lichamelijke klachten door de stress. Álle betrokkenen, ministers incluis, hebben heel veel mensen enorm laten lijden.

‘Wie nu nog steeds gelooft in Mark Rutte spoort niet’
Hier is de volledige uitslag, na de val van Rutte III
Het laatste COVID-19 Nieuws