Rechtsstaat en democratie“Rechtsstaat en democratie allang ter ziele”

Ik denk dat mensen onvoldoende beseffen dat de rechtsstaat en de democratie allang ter ziele zijn. Het gedrag van de regering Rutte toont al jaren aan dat dit het geval is.

De kamer wordt genegeerd en iedereen wordt voorgelogen en beschimpt door dit regime. De pers en de staatsomroep bepalen wat het publiek al of niet te horen krijgt en de zogenaamde peilingen zijn niet meer dan instrumenten om de publieke opinie te sturen.

Rutte c.s. zijn de zetbazen van Brussel en nu met de Coronamachtsgreep is de Nederlandse Grondwet (voor zover die dat nog niet was) niet meer waard dan pleepapier.

Iedereen heeft zijn hoop nu gevestigd op de aanstaande verkiezingen. Laat me die mensen uit de droom helpen. In maart gaat er niets ten goede veranderen. Er is decennialang al een transitie gaande naar een totalitair systeem en Corona was de sleutel die iedere ontsnapping onmogelijk maakte en het nieuwe communistisch/fascistisch systeem consolideerde.

De sleutel
Het was de moker die wat er nog over was van een democratische samenleving effectief en in 1 klap vernietigde.
Er is dan ook geen oplossing binnen dit corrupt gemaakte systeem, zeker gezien het feit dat de Nederlandse bevolking volkomen tegen zichzelf is verdeeld gemaakt en het merendeel zich gedraagt als zombies, telefoonverslaafden en willoze schapen die het afgeleerd hebben om ook maar enigszins zelfstandig na te denken.
Ieder in zijn eigen coconnetje, met oordoppen, telefoonschermpjes en mondlappen afgeschermd van de echte wereld (u weet wel, de wereld die zich aan u opdringt als u alle elektronische hebbedingetjes uitschakelt.
Het enige wat Nederland nog kan redden is een ingrijpende mentaliteits- en paradigmawijziging en ik zie dat niet gebeuren hier, aangezien het merendeel van de mensen volkomen opgesloten zit in de opgelegde narratieven en weigert in te zien wat er werkelijk aan het gebeuren is.

Mocht die verandering niet komen en de mensen niet bij zinnen komen, dan is het afgelopen met iedere vrijheid en iedere notie van democratie en rechtstaat.

Het laatste COVID-19 Nieuws