Onze financiën


“Ons geld wordt verkwanseld aan EU en Zuid Europa”

Er zal ruim € 100 miljard van ons belastinggeld doorgesluisd worden naar Zuid Europa landen om hen te ondersteunen. Dat is een bodemloze put, onze solidariteit zonder wederkerigheid, ten koste van onze zorg, onderwijs en politie.
WAT NEDERLAND WIL
  • LAGERE HUREN LAGERE ENERGIEREKENING EN LAGERE BTW;
  • AFSCHAFFEN EIGEN RISICO;
  • GEEN GELD NAAR DE EU EN AFRICA;
  • GEEN PENSIOENKORTINGEN.
Een hoop Nederlanders hebben er namelijk moeite mee om de eerste 385 euro van hun zorgkosten zelf te dragen, zeker omdat ze tegelijkertijd wel gedwongen worden om een zorgverzekering te hebben van, zeg, zo’n 100 euro per maand.
Nou, slecht nieuws: de situatie wordt het komende jaar nog slechter. Bronnen rond het kabinet verwachten namelijk dat de basispremie per maand met 6 euro gaat stijgen. Oh ja, en het eigen risico gaat voor het eerst de “magische grens van 400 euro aantikken.”
Kortom, de zorgkosten nemen volgend jaar voor verzekerden weer toe. Met dank aan het wanbeleid van Rutte III dat er al jaren voor zorgt dat de kosten systematisch toenemen, zeker het eigen risico.

Dit is het ware gezicht van Rutte III: elke keer weer mooie beloftes, maar een asociaal beleid waar de gewone werkende Nederlander stelselmatig de dupe van is.
We vinden dat het ouderwetse ziekenfonds terug moet, de zorgverzekeraars willen alleen geld verdienen over de rug van de Nederlandse bevolking.
Pensioenkorting

Voorvertoning in nieuwe tab

De pensioenkortingen moeten direct van tafel. De rekenrente moet realistischer worden. En de achterliggende oorzaak moet worden aangepakt: door de euro blijft het Nederlandse pensioengeld naar Zuid-Europa stromen in plaats van naar onze ouderen. Korting op de pensioenen is diefstal van uitgesteld loon van de werkende mensen. Deze groep mensen dreigt de klos te worden van negatieve gevolgen van de cijfermatigheid, die we rekenrente noemen, is, gezien hun destijds geleverde inzet, erg triest. Volgens deskundigen is een korting onnodig. 


Het laatste COVID-19 Nieuws