Dokter doorbreekt stilte: ernstige bijwerkingen,
kinderen en oude mensen lopen gevaar
Dr. Robert Kleinstäuber, is een anesthesist, intensive care- en spoedeisende hulp en een speciale pijntherapeut in Sleeswijk-Holstein. In een video, waarmee hij nu het publiek toespreekt, beschrijft hij zijn ervaring dat met name oudere patiënten ernstige gezondheidsproblemen krijgen en in extreme gevallen zelfs overlijden in verband met een COVID-19-vaccinatie. Hij kon het niet langer eens zijn met zijn geweten om te zwijgen, ook al had dit negatieve gevolgen voor hem.
Ondertussen schort een praktijk voor interne en algemene geneeskunde in Noordrijn-Westfalen haar COVID-19-vaccinatiecampagne tijdelijk op nadat 600 vaccinaties zijn uitgevoerd vanwege “verontrustende, zelfs angstaanjagende reacties” van de patiënten.
Bijwerkingen omvatten ook corona-infecties
De ervaren anesthesioloog legt uit dat veel oudere patiënten die hij als spoedarts bezoekt, problematische gezondheidsreacties ervaren in verband met de vaccinatie tegen COVID-19. Hij meldt pijn, duidelijke tekenen van een corona-infectie en ook – in het ergste geval – het overlijden van de patiënten.
Of het verband met de coronavaccinatie niet alleen een tijdelijke, maar ook een causale is, zal het onderwerp zijn van tal van onderzoeken die, naar hij is overtuigd, nu met zekerheid zullen beginnen vanwege tal van inconsistenties.

Zelfs niet gevaccineerd omdat hersteld na een infectie, concludeert Dr. Kleine bestuivers van vaccinatie tegen COVID-19: “Absoluut niet.” Hij wijst erop dat het meestal 8 tot 10 jaar duurt om een vaccin te ontwikkelen. Dit is hoe lang het duurt voordat een vaccin geverifieerd en veilig is. Hij wijst erop dat er na een periode van 25 tot 30 jaar nog steeds geen vaccin is tegen hiv. Bij coronavirussen daarentegen, die ook al 30 tot 35 jaar bekend zijn, was het mogelijk om binnen een jaar ineens meerdere vaccins te verstrekken. Volgens de dokter lijkt dit vreemd.
Vaccinatie wordt niet aanbevolen met een zuiver geweten
dr. Kleine stofdoeken nestelen zich. Als arts kan hij de vaccinatie niet naar eer en geweten aanbevelen. Als een patiënt het heel graag wil, zullen ze hun beslissing respecteren en niet voorkomen dat ze zich laten vaccineren. “Maar ik kan het je niet aanraden. Echt niet. Daarvoor is het geheel mij nu te verdacht, met te veel herschikkingen, met te veel variabelen, en deze hele studiesituatie is extreem verward”, benadrukt hij.
Oproep aan collega’s om kritisch te zijn
De SEH doet een beroep op zijn collega’s om de zaak kritisch te benaderen in plaats van alles te accepteren wat de farmaceutische bedrijven en de politieke instellingen van het land geacht worden te geloven. Veel, geeft hij toe, kan ervan waar zijn. Maar ook niet veel. Omdat er niet met open kaarten wordt gespeeld
Gebruik geen vaccinatie bij ouderen en kinderen
Als arts, volgens Dr. Kleine bestuivers, die vragen wat het beste is voor de patiënt. Volgens zijn expertise mag dit type vaccinatie niet worden gebruikt, vooral niet bij oudere mensen die veel eerdere ziekten hebben gehad. In het geval van kinderen is het ook “volkomen achterhaald om er zelfs maar aan te denken ze te willen vaccineren”.
Niemand kan de veiligheid van de vaccins garanderen
De intensive care-arts appelleert aan het gezond verstand van politici en vooral van ouders. Deze laatsten beslissen over hun kind. Een vaccin mag alleen aan een kind worden gegeven als het als absoluut veilig wordt beschouwd en het hen niet schaadt – een garantie die ‘niemand in deze wereld kan geven’.
Financiële, niet gezondheidsbelangen staan op de voorgrond
Veel casusrapporten van vaccinreacties worden onder het tapijt geveegd en gebagatelliseerd, zegt Dr. Kleine stofdoeken stevig. Hij raadt iedereen die overweegt zich te vaccineren tegen COVID-19 aan om uit te zoeken wat er precies met hem wordt gedaan. De focus ligt niet op gezondheid, maar op monetaire belangen.
Geweten sterker dan angst voor sancties
“Wij als artsen zijn verplicht om onze patiënten goed te doen, of in ieder geval hun lijden te verlichten. Maar we zijn niet verplicht hem iets te geven als we niet weten of het goed is of niet. Dat kan geen politicus van een arts vragen”.
dr. Kleinstäuber wendt zich nu tot het publiek in de wetenschap dat de publicatie van zijn video door de medische vereniging nadelig voor hem kan zijn. Hij merkt echter op dat hij nu een punt heeft bereikt waarop zijn geweten zwaarder weegt dan de angst voor sancties. Henning Rosenbusch merkt op Twitter op dat deze woorden over de hele wereld viraal zouden moeten gaan, zodat het offer van de dokter, dat waarschijnlijk de gebruikelijke gevolgen van de medische vereniging zal ondergaan, niet tevergeefs was. Daarom ons verzoek aan jou: Deel deze informatie. Als de onderstaande video is verwijderd, schrijf ons dan – we hebben hem opgeslagen en zullen hem opnieuw uploaden

Column 1

Column 3

Tijdelijke vaccinatiebevriezing in de spreekkamer
Sinds de vermelding op de homepage van de praktijk voor interne en algemene geneeskunde Dr. med. Dipl.-Sportl. Ulfert Schröder spreekt voor zichzelf in Bad Münstereifel, hij moet op dit punt zonder commentaar worden geciteerd:

Beste patiënten,

De afgelopen weken hebben wij ons uiterste best gedaan om al onze patiënten – voor wie het risico op een ernstig verloop van de ziekte van Covid opweegt tegen de risico’s van een Covid-vaccinatie – na zorgvuldige indicatiestelling en individuele afweging een passend vaccinatieaanbod aan te bieden. risico’s. We moesten enkele patiënten ervan overtuigen dat de vaccinatie hen hoogstwaarschijnlijk ten goede zou komen; voor anderen moest vaccinatie worden ontmoedigd na een afweging van de risico’s en voordelen. Dit was niet gemakkelijk voor ons, omdat we enerzijds rekening moesten houden met de regels voor het prioriteren van vaccinaties en anderzijds natuurlijk de vaccinatie aan geen enkele geïnformeerde vaccinateur wilden weigeren. Na bestudering van de momenteel beschikbare gegevens over COVID-vaccinaties en anderzijds de opgedane ervaring hebben wij besloten om de vaccinatiecampagne in onze praktijk tijdelijk te beëindigen. De gegevenssituatie over alle COVID-vaccins lijkt ons niet erg overtuigend – de analyses die we hebben uitgevoerd op de immunologische reacties op de vaccinaties onthullen extreem heterogene of onsystematische bevindingen die ons soms verontrusten en zelfs bang maken. Na meer dan 600 vaccinaties die in onze praktijk zijn uitgevoerd en helaas ten tijde van het opheffen van de vaccinatieprioritering hopen wij nu op uw begrip voor deze beslissing. Natuurlijk zullen we, zoals gebruikelijk, de ontwikkeling van de gegevenssituatie over de vaccins nauwlettend volgen en u op deze manier informeren over onze verdere beslissingen. Het spreekt ook voor zich dat we alle geplande tweede vaccinaties voor onze patiënten zullen uitvoeren zoals gepland.
Met vriendelijke groet,
dr. Ulfert Schröder

Door admin

Een gedachte over “Dokter doorbreekt stilte: ernstige bijwerkingen bij vaccinaties”
  1. Niet-gevaccineerde Nederlandse toeristen moeten in Duitsland in quarantaine>>>>>>>>>>>>>JA EN DE DUITSERS KUNNEN GERUST NEDERLAND BINNEN NET ZOALS IN 1940-1945

    WIJ ZIJN HET MEEST SLAPPE IDENTITEITSLOZE VOLK TER WERELD>> TEVEEL MENSEN OP TE WEINIG OPPERVLAKTE EN NOG GOOIEN WE DE GRENZEN GEWOON OPEN>> ZELFS MIGRANTEN KRIJGEN VOORRANG OP WONINGEN GELD EN BANEN EN OPLEIDING>> WANT DAAR = WEL SUBSIDIE VOOR EN!! ALS WE ER WAT VAN ZEGGEN ALS BURGER DAN DISCRIMINEREN OF ZIJN WE RASICTISCH….

    >>>>>>>>>>>>>>> ER ZIJN TE WEINIG WONINGEN EN BANEN VOOR DE NEDERLANDERS,MAAR WEL GENOEG GELD VOOR MIGRANTEN EN AZC GEBOUWEN>>>>LATEN WE NOG VERDER DE DEUR OPEN DOEN VOOR NOG MEER VARIANTEN VAN HET VIRUS, KOM MAAR BINNEN HOOR IN NEDERLAND MAG BIJNA ALLES EN DE INWONERS ZIJN ERG SOCIAAL EN REGELEN ALLES VOOR JE……….SUPER DEZE REKLAME TEKST STAAT OP ALLE MEDIA IN DE WERELD>> HOLANDERS : HET ENIGE VOLK WAT GEEN EIGEN ZIEL HEEFT

    WAAROM SCHRIJVEN JULLIE HIER NIKS OVER?????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws