Dringend’ Brits rapport roept op tot volledige stopzetting
van COVID-vaccins bij mensen
Een “dringend voorlopig rapport van gele kaartgegeven “, uitgegeven door het in het VK gevestigde Evidence-Based Medicine Consultancy Ltd, ingediend bij de Medicines and Healthcare Products Regulatory Agency (MHRA), stelt dat “de MHRA nu meer dan genoeg bewijs heeft over het Yellow Card- systeem om de COVID-19-vaccins onveilig te verklaren voor gebruik bij mensen.”
Net als het US Vaccine Adverse Events Reporting System (VAERS), beschrijft de MHRA het doel van zijn Yellow Card-systeem als “een vroege waarschuwing dat de veiligheid van een geneesmiddel of een medisch hulpmiddel mogelijk nader onderzoek vereist”.

Het rapport, ondertekend door Evidence-based Medicine Consultancy Ltd en EbMC Squared CiC-directeur Dr. Tess Lawrie (MBBCh, PhD), zegt: “we hebben de Yellow Card-rapporten doorzocht met pathologiespecifieke trefwoorden om de gegevens te groeperen volgens de volgende vijf [sic] brede, klinisch relevante categorieën:
 • Bloeding, stolling en ischemische bijwerkingen;
 • Bijwerkingen van het immuunsysteem;
 • ‘Pijn’-bijwerkingen;
 • Neurologische bijwerkingen;
 • Bijwerkingen met verlies van gezichtsvermogen, gehoor, spraak of reuk;
 • zwangerschap bijwerkingen”.
Het rapport zegt verder: “We zijn ons bewust van de beperkingen van gegevens over geneesmiddelenbewaking en begrijpen dat informatie over gemelde bijwerkingen niet zo moet worden geïnterpreteerd dat het geneesmiddel in kwestie in het algemeen het waargenomen effect veroorzaakt of onveilig is om te gebruiken. We delen dit voorlopige rapport vanwege de dringende noodzaak om informatie te communiceren die zou moeten leiden tot stopzetting van de vaccinatie-uitrol terwijl een volledig onderzoek wordt uitgevoerd. Volgens het recente artikel van Seneff en Nigh omvatten mogelijke acute en langdurige pathologieën:
 • Pathogene priming, multisystemische ontstekingsziekte en auto-immuniteit1
 • Allergische reacties en anafylaxie;
 • Antilichaamafhankelijke versterking;
 • Activering van latente virale infecties;
 • Neurodegeneratie en prionziekten;
 • Opkomst van nieuwe varianten van SARSCoV2;
 • Integratie van het spike-eiwitgen in het menselijk DNA.
“Het is nu duidelijk dat deze producten in de bloedbaan giftig zijn voor de mens. Een onmiddellijke stopzetting van het vaccinatieprogramma is vereist, terwijl een volledige en onafhankelijke veiligheidsanalyse wordt uitgevoerd om de volledige omvang van de schade te onderzoeken, waarvan de Britse Yellow Card-gegevens suggereren dat ze trombo-embolie, multisystemische ontstekingsziekte, immuunsuppressie, auto-immuniteit en anafylaxie omvatten, evenals als antilichaamafhankelijke verbetering (ADE).”
Het rapport concludeert: “De MHRA heeft nu meer dan genoeg bewijs over het gele kaart-systeem om de COVID-19-vaccins onveilig te verklaren voor gebruik bij mensen. Er moeten voorbereidingen worden getroffen om de humanitaire inspanningen op te schalen om degenen die door de COVID-19-vaccins zijn benadeeld te helpen en om de effecten op middellange tot langere termijn te anticiperen en te verbeteren. Aangezien het mechanisme voor schade door de vaccins vergelijkbaar lijkt te zijn met COVID-19 zelf, omvat dit de samenwerking met tal van internationale artsen en wetenschappers met expertise in het succesvol behandelen van COVID-19.
“Er zijn minstens 3 dringende vragen die beantwoord moeten worden door de MHRA:

Door admin

Een gedachte over “Covid-vaccins gevaarlijk voor mensen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws