Het Neurenberg tribunaal.

Reiner Fuellmich over Neurenberg 2:
‘Over 2 tot 3 weken gaan grote rechtszaken van start’
Veel mensen hebben hun hoop gevestigd op de Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Fuellmich om ons te redden uit de klauwen van de grote corporaties en het World Economic Forum. We bevinden ons in een soort Derde Wereldoorlog, waarbij de middenklasse wordt vernietigd en het MKB wordt overgenomen door reuzen zoals Amazon. Ze werken hier al meer dan 10 jaar naartoe, zei Fuellmich enkele dagen geleden in gesprek met de Engelse schrijver en journalist James Delingpole.
Over twee tot drie weken gaan er grote dingen gebeuren
“Over enkele weken gaan hele grote rechtszaken van start,” zei Fuellmich, die zijn pijlen heeft gericht op de Duitse viroloog Christian Drosten, die de PCR-test voor corona ontwierp; Lothar Wieler, de directeur van het Duitse RIVM; en anderen. “Zij zijn gemakkelijk te vangen.” Hij heeft daarnaast van Amerikaanse vrienden gehoord dat ‘ze achter Fauci aangaan’, de Amerikaanse Jaap van Dissel. “Hij wordt mogelijk ontslagen.”
“Over twee tot drie weken gaan er grote dingen gebeuren op drie verschillende continenten,” benadrukte Fuellmich, die samenwerkt met zo’n 200 tot 300 andere advocaten. “Dan zullen we zien of het rechtssysteem nog bestaat of dat het al volledig is overgenomen door de andere kant, wat denk ik niet het geval is.”
Je leest hier niets over in de media
Twee oud-medewerkers van de WHO verklaarden tegenover Fuellmich dat farmaceutische bedrijven er in januari 2020 bij de WHO op aandrongen om een internationale gezondheidscrisis uit te roepen. Dat was nodig zodat hun experimentele gentherapie – het ‘coronavaccin’ – goedgekeurd kon worden voor noodgebruik.
De prik is onderdeel van de plannen van het World Economic Forum – de Grote Reset – en de Bill & Melinda Gates Foundation om de wereldbevolking uit te dunnen, zei de advocaat. “Je leest hier niets over in de media omdat Klaus Schwab en Bill Gates heel veel geld hebben geïnvesteerd in mediabedrijven.”
Ook veel Nederlandse bedrijven krijgen financiële middelen van Bill Gates.

“Alle mensen die zijn gevaccineerd hadden vooraf moeten worden geïnformeerd dat het hier niet om een vaccin gaat, maar om een experimentele gentherapie – zoiets is er nog nooit geweest – en dat er geen ondersteunend medisch onderzoek is. Dit is een experiment. De mensen die eraan deelnemen zijn niet op de hoogte gebracht. Het zijn proefkonijnen.

We zullen ze krijgen!

Iedereen die hierbij betrokken is – inclusief de artsen die deze ‘vaccinaties’ uitvoeren, de mensen die de zaak runnen, de mensen die ervan profiteren, en de regeringen die mensen aanmoedigen zich te laten vaccineren – zijn verantwoordelijk. Dit zijn echt misdaden tegen de mensheid. Ik denk dat we een internationaal hof van onderzoek nodig hebben om deze puinhoop op te ruimen”.

Over twee tot drie weken kan Fuellmich hier meer over vertellen. “

“Dit is erger dan wat er in het Derde Rijk gebeurde. We moeten iets doen, want de mensen die hiervoor verantwoordelijk zijn, kennen geen empathie en zijn uiterst gevaarlijk. Ze geven alleen om geld en macht”.

Fuellmich heeft goede hoop: “We zullen ze krijgen!”

Het laatste COVID-19 Nieuws