BioNTech/Pfizer stelt onderzoek inErnstige bijwerkingen coronavaccin Pfizer leiden tot onderzoek


Een vrouw uit de Amerikaanse staat Louisiana begon nadat ze het coronavaccin van Pfizer had genomen hevig te stuiptrekken. Zender RT sprak met haar zoon Brant Griner. Hij vertelde dat zijn moeder de dag na de prik wakker werd met hoofdpijn, die maar niet weg wilde gaan.

Drie dagen na het vaccin merkte ze dat één van haar benen vreemde bewegingen begon te maken. De bewegingen werden uiteindelijk zo erg dat de vrouw geen controle meer had over haar benen terwijl ze probeerde te lopen. Ze moest worden opgenomen in het ziekenhuis. “Artsen denken dat de reactie het gevolg is van de metalen in het vaccin,” zei Griner tegen RT.

Pfizer zegt onderzoek te doen naar het incident. Ook in Noorwegen loopt een onderzoek naar het coronavaccin. In dat land overleden tientallen ouderen nadat ze zich hadden laten inenten.

Honderden berichten
Griner zette deze beelden van zijn moeder – tot voor kort een ‘kerngezonde’ 45-jarige vrouw – op Facebook, waarna hij talloze reacties kreeg. Hij kreeg naar eigen zeggen honderden berichten van mensen die ook last hadden gekregen van bijwerkingen. Een vrouw liet hem weten dat ze continu last heeft van gezondheidsproblemen als gevolg van het Moderna-coronavaccin.

“Denk alsjeblieft goed na voordat je dit vaccin neemt. Het heeft mijn leven veranderd,” zegt ze in dit filmpje terwijl ze vecht tegen de tranen.
Er is wel enige troost, niet iedereen heeft last van bijwerkingen!

Paniek is NIET nodig: BioNTech/Pfizer-vaccin werkt óók tegen Britse coronamutatie.
We horen nu al een paar weken dat we heel, ontzettend, vreselijk bang moeten zijn voor ‘de Britse mutatie’ van het coronavirus. Die zou veel besmettelijker zijn (iets van 30 procent, hebben ze het over). En wie weet, misschien werken de vaccins er niet eens tegen! Nou, we kunnen wel ophouden met die paniek: uit Laboratoriums onderzoek blijkt dat het inmiddels breed uitgerolde BioNTech/Pfizer-vaccin ook prima werkt tegen de ‘Britse mutatie.’
De Britse coronavariant heet B.1.1.7 en heeft “een hoog aantal mutaties.” Daardoor waren er mensen die vreesden dat de vaccins er niet tegen zouden werken ‒ of niet goed genoeg. Dat werd vervolgens weer gebruikt als excuus om een hele serie verzwarende coronamaatregelen te nemen, van lockdowns tot bezoekverboden en avondklokken.

Rutte met de paniekzaaiers, weg ermee!
Nou, goed nieuws.
Volgens BioNTech is dat onzin. Ze hebben de Britse mutatie onderzocht, ze hebben hun vaccin erop getest en… alle nieuwe mutaties waren geneutraliseerd door antilichamen in het bloed van patiënten die eerder het vaccin hadden gekregen. De helft van die patiënten was overigens 55 jaar of ouder, dus het werkt zo voor iedereen
Dus. Nou. Misschien dat de angstzaaierij over de mutatie nu dan kunnen ophouden? In plaats van hele speeches te houden over ‘de besmettelijkheid’ van het virus kunnen Rutte en De Jonge beter ervoor zorgen dat met name ouderen zo snel mogelijk worden ingeënt zodat ze op kunnen houden zich zorgen te maken over het oorspronkelijke virus en de Britse variant. Het is maar een ideetje, hoor!


Het laatste COVID-19 Nieuws