Onbetrouwbaar

Ferd Grapperhaus (CDA) (minister van justitie)
Minister van justitie niet meer geloofwaardig.
Minister van justitie Ferd Grapperhaus (CDA) ging weer in de fout, de minister neemt het niet zo nauw met de coronaregels. Na de trouwerij waar Grapperhaus zich niet aan de regels hield, liep het allemaal met een sisser af.
Het imago van de minister had een deukje opgelopen, nadat hij zijn excuus maakte en de boete betaalde. De minister licht nu onder een vergrootglas.
Er is nu een video opgedoken dat hij weer in de fout is gegaan bij een benzinepomp aan de A2 tussen Den Bosch en Zaltbommel volgens de inzender van het filmpje is een mondkapje verplicht in dat gebouw. Via WhatsApp (06 590 72)
Trouwerij
De bruiloft van Ferd Grapperhaus deze zomer werd het onderwerp van een enorme rel door heel Nederland. De reden? Grapperhaus had lak aan de coronamaatregelen en hield op zijn bruiloft geen anderhalve meter afstand. Er lekten verschillende foto’s uit waarop te zien was hoe Grapperhaus knuffelde met vrienden en familieleden.
In een schriftelijke verklaring betuigde hij spijt. ,,En dat spijt me, juist een minister moet altijd het goede voorbeeld geven” liet hij weten in een schriftelijke verklaring.
Dit zou weleens het einde betekenen van Ferd Grapperhaus, deze minister is ongeloofwaardig.

Nederland, Ons Land -

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws