Ziekenhuis vraagt patiënten alleen langs te komen
indien “absoluut noodzakelijk” – zit vol met
“gevaccineerde Covid-patiënten”
Gezondheidsfunctionarissen in Greater Manchester hebben bevestigd dat de meerderheid van de Covid-patiënten dat met het virus in het ziekenhuis is opgenomen het experimentele Covid-vaccin hebben gehad.
Naar verluidt worden in het ziekenhuis 41 mensen behandeld voor het Coronavirus, waaronder acht mensen op de intensive care afdeling die aan ernstige symptomen lijden.
Dit is een toename ten opzichte van de vermeende 33 Covid-patiënten in het ziekenhuis op zondagochtend 23 mei.
PCR -tests onbetrouwbaar
Bolton heeft de hoogste infectiepercentages van het land, met meer dan 1.200 positieve tests in de week die eindigde op 20 mei, wat neerkomt op een transmissiesnelheid van 450,7 gevallen per 100.000 mensen. Ter vergelijking: het gemiddelde voor Engeland is slechts 22,4 gevallen per 100.000. Maar vergeet niet dat dit niets anders is dan positieve testresultaten met behulp van een PCR-test met een hoge cyclus die nooit mag worden gebruikt om op virussen te testen.
Deze toename van het aantal gevallen is veroorzaakt door de zogenaamd meer overdraagbare B.1.617.2-stam van het virus, vaak de ‘Indiase variant’ genoemd. Dezelfde variant waarvan de Indiase regering zei dat deze niet bestaat wordt in een staakt-het-vuren naar sociale mediabedrijven gestuurd.
Gezondheidsleiders uit Greater Manchester hebben bevestigd dat de meerderheid van de Covid-patiënten in het ziekenhuis het experimentele Covid-vaccin hebben gehad.
Andy Ennis, chief operating officer van het ziekenhuis, heeft de inwoners van Bolton gewaarschuwd dat het aantal mensen dat de spoedeisende hulp bezoekt gewoonlijk toeneemt tijdens de feestdagen en heeft mensen gevraagd indien mogelijk niet te komen.
“Het Royal Bolton Hospital is erg druk op het moment”, zei hij.

“Mensen komen met allerlei problemen naar onze spoedeisende hulpafdeling en het personeel werkt heel hard om ervoor te zorgen dat ze zo snel en efficiënt mogelijk de behandeling krijgen die ze nodig hebben”.

Het ziekenhuis neemt nu maatregelen om ervoor te zorgen dat het in staat zal zijn om de verwachte vraag in het komende weekend te verwerken volgens Ennis.
Bolton heeft, net als vele andere delen van Greater Manchester, het beleid aangenomen om zoveel mogelijk mensen te prikken.
We vragen ons af of dat de echte reden is waarom het Royal Bolton Hospital naar verluidt overspoeld wordt met “Covid” patiënten.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws