Bewijzen dat de pandemie gepland werd met een doel
Honderden artsen verklaren dat de pandemie gepland werd
Begin 2020 gebeurde het ondenkbare: de hele mensheid werd gezamenlijk in de afgrond van totale paniek gestort, door een virus: COVID-19. Media en overheden verklaarden dat vele miljoenen een vreselijke dood zouden sterven. Dit virus was zogezegd dertig maal dodelijker dan de seizoensgriep en veel besmettelijker.
Een onzichtbare massamoordenaar was losgelaten over de mensheid.
Extreme maatregelen werden getroffen en de hele samenleving werd een grote gevangenis. In de meeste landen mocht niemand nog naar buiten, en elk nabij contact met medemensen werd verboden.
Totale lockdown voor de totale mensheid.
Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Artsen voor Informatie’, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd: 

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. De ‘Artsen voor Informatie’ worden gesteund door meer dan zesduizend professionals en deskundigen.
Waarom zeggen deze honderden medische deskundigen dat de pandemie een toneelstuk en zelfs een misdaad is? Wat weten zij, dat jij en ik niet weten?
Honderden Spaanse artsen verklaren dat de pandemie opgezet werd

De Duitse artsen zijn niet de enigen die zeggen dat de pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ is. In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.
‘Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus. We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.’
Duitsland en Spanje zijn slechts twee voorbeelden. In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen.
In de VS werd een documentaire gepubliceerd met de naam PLANDEMIC. Daarin wordt Covid-19 ontmaskerd als een criminele operatie. Deze film wordt ondersteund door meer dan 27.000 artsen!
Waarom zeggen deze duizenden medische professionals wereldwijd dat de pandemie een toneelstuk en een misdaad is? Wat weten zij, dat wij niet horen in de media?
Ik nodig je uit om met een open geest naar de volgende feiten te kijken en dan je eigen conclusies te trekken…
Honderden miljoenen COVID-19 test kits verspreid in 2017 and 2018

We weten dat de nieuwe ziekte COVID-19 in China opdook tegen het einde van 2019. Daarom kreeg ze de naam COVID-19 wat een acroniem is voor Corona Virus Disease 2019. De gegevens van de World Integrated Trade Solution laten echter iets verbazingwekkends zien:

In 2017 en 2018 – twee jaar voor het ontstaan van COVID-19 – werden honderden miljoenen testkits voor COVID-19
wereldwijd gedistribueerd.

Deze verbijsterende gegevens werden ontdekt op 5 september 2020, en iemand plaatste het op social media. De volgende dag ging het viraal over de hele wereld. De dag daarop veranderde de WITS de oorspronkelijke aanduiding ‘COVID-19’ opeens in de algemene term ‘Medical Test Kits’.
In handel is dat echter niet toegestaan. Je moet altijd specifiek zijn.
Ze vergaten echter één detail te verwijderen: de productcode voor deze ‘Medical Test Kits’ is 300215, wat betekent: ‘COVID-19 Test Kits’.
Hun cover-up kwam te laat: deze informatie werd ontdekt en mede door StopWorldControl.com wordt het nu wereldwijd onthuld. Je kunt een PDF downloaden waarop je de oorspronkelijke data van de WITS kunt zien.
Wilt u het hele artikel lezen, over het bedrog van Covid-19 klik dan op de button.

Door admin

Een gedachte over “Was pandemie gepland”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws