De VS weer terug naar normaal
Geen afstand, geen maskers en geen groen paspoort in de VS
De VS wordt langzaam maar zeker de favoriete vakantiebestemming. Als je wilt ontsnappen aan de waanzin in Europa – in ieder geval in Duitsland en Oostenrijk – moet je Florida als reisbestemming beschouwen. Maar ook in de meeste andere landen is de normaliteit nu teruggekeerd.
34 van de 50 staten hebben alle coronamaatregelen afgeschaft. U volgt het voorbeeld van staten als South Dakota, die nooit beperkingen hebben gehad, die nu zelfs lockdowns en maskers bij wet hebben verboden. In totaal zijn 10 landen de pandemie zonder beperkingen doorgekomen, wat dus als zodanig niet eens merkbaar was. En vele anderen hebben ze lang geleden geopend.
En het beste is: de vergelijking van staten met en zonder lockdowns, beperkingen of maskervereisten verschilt niet in termen van infectiepercentages van die met strikte maatregelen, waaronder maskervereiste buitenshuis. De rondingen liepen volledig in harmonie, de open toestanden presteerden zelfs beter.
Maskers in de open lucht, de drang om getest te worden, afstand te houden en je eigen “laag epidemiologisch risico” te moeten bewijzen met een vaccinatiebewijs, testuitslag of een doktersbevestiging van een eerdere infectie zijn voor ons normaal. Dat laatste is nu in de meeste staten van de VS verboden, deels bij wet.

Het wordt hoog tijd dat we deze volstrekt onzinnige maatregelen per direct afschaffen. De politici kwellen alleen de mensen die op hen hebben gestemd en die hen betalen. Ook als toeristisch concept zijn gasten verplicht zich eens in de 48 uur te laten testen.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws