Voor Pfizer en Biontech “geïmmuniseerden” nu 3e injectie nodig
De door de mainstream verspreide leugen dat, nadat de bevolking is “doorgevaccineerd”, de “pandemie” snel voorbij zal zijn, begint steeds meer af te brokkelen. Iedereen die door deze Münchhausenleugenaars in een overheids- of “deskundige”-hoedanigheid in de maling is genomen, leert opnieuw een lesje.
Vaccinproducenten Pfizer/Biontech gaan nu plotseling uit van een daling van de vermeende “immunisatie” van hun gezamenlijke vaccin na zes maanden. Omdat nu plotseling wordt verwacht dat de vermeende “immunisatie” na zes maanden afneemt, is “hervaccinatie” vereist. Dus nu raden vaccinfabrikanten Pfizer en Biontech aan.

“Derde dosis vereist binnen zes tot twaalf maanden na volledige vaccinatie”.

Weer een samenzweringstheorie bevestigd.
De reden voor deze vaststelling zijn de experimentele proeven op miljoenen Israëli’s, die blijkbaar de mening bevestigen van de “samenzweringstheoretici” die, zoals Frontnieuws, al maanden beweren dat het bedrijfsmodel van “voortdurende vaccinatie van de bevolking” door zal blijven gaan.
Op basis van de tot nu toe beschikbare gegevens is het volgens de commissie “waarschijnlijk dat binnen zes tot twaalf maanden na volledige vaccinatie een derde dosis nodig zal zijn”.

“Bemoedigende gegevens “

In een lopend onderzoek naar een derde vaccin worden “bemoedigende gegevens” waargenomen volgens de twee bedrijven. Details worden binnenkort gepubliceerd in een wetenschappelijk tijdschrift.
We durven er om te wedden dat het niet bij de 3e vaccinatie zal blijven. Zo is in Israël de bevolking er al op ingesteld dat men zich om de zes maanden twee keer moet laten inenten, als men niet opnieuw wil worden lastiggevallen. Zo ver zijn we in Nederland nog niet – we liggen een paar maanden achter op de “wereldkampioen vaccineren”.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws