Vaccinatie zonder einde: bazen Pfizer en Moderna
kondigen eeuwige ‘boosts’ aan
Het hoofd van Pfizer denkt dat een derde vaccinatie met het vaccin van Biontech/Pfizer nodig zal zijn. De Moderna CEO kondigde ook een “booster shot” aan voor de herfst. De reden voor de noodzaak zou, volgens de CEO’s van de groep, voornamelijk de virusmutaties moeten zijn. Daarna moet er om de zes tot twaalf maanden worden gevaccineerd.
De voorzet kwam van Israël
Vorige week nog eiste de Israëlische premier Benjamin Netanyahu een inenting vier keer per jaar. Nu hebben de twee hoofden van de farmaceutische bedrijven Moderna en Pfizer min of meer identieke verklaringen afgelegd tegenover CNBC.
Het hoofd van farmaceutische reus Biontech/Pfizer Albert Bourla vertelde CNBC in de bewoording:

“Een aannemelijk scenario is dat waarschijnlijk een derde dosis nodig zal zijn, ergens tussen zes en twaalf maanden en vanaf dan een jaarlijkse opkikker, maar dat moet allemaal nog worden bevestigd. En nogmaals, de varianten zullen een sleutelrol spelen”.

Stephane Bancel, CEO van Moderna, kondigde ook een derde vaccinatiedosis aan voor de herfst volgens CNBS. Intussen bestudeert het Amerikaanse National Institutes of Health (NIH) sinds vorige maand enkele mogelijke kandidaten voor dit “vaccin booster”.
Vaccins tegen mutanten
De reden voor de noodzaak zouden virale mutaties zijn. Volgens David Kessler, woordvoerder wetenschap van het Biden-regime, zouden de mutaties de effectiviteit van de vaccins “in twijfel trekken”.
Noodgoedkeuring zonder klinische proeven
De Moderna-chef kondigde verder aan dat een combinatie van het seizoensgriepvaccin en het Covid-19 vaccin wordt overwogen. Volgens het CNBC-rapport zou dit door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) op dezelfde manier worden behandeld als de huidige griepvaccins, wat betekent dat de noodgoedkeuring van de FDA het mogelijk zou maken dat het geneesmiddel op de markt wordt gebracht “zonder langdurige klinische proeven”.
Schaamteloze experimenten
Pfizer en Moderna willen dus jarenlang mensen vaccineren met ongeteste of nauwelijks geteste en al experimentele mRNA gentherapie shots. Nederland ons Land heeft vaak bericht over de al bekende ernstige bijwerkingen van de vaccins. Welke gevolgen een jaarlijkse vaccinatie zou kunnen hebben, durft men zich niet voor te stellen. Inmiddels wordt niet langer geprobeerd dit experiment op mensen te verbergen.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws