Veiligheidsrapport geschokt:
is deze vaccinatie een menselijk experiment?
STERFGEVALLEN, TROMBOSE, CAPILLAIRELEKSYNDROOM
Meldingen van sterfgevallen en ernstige bijwerkingen in verband met een coronavaccinatie nemen niet alleen toe in de media. Het Paul Ehrlich Instituut (PEI) is verantwoordelijk voor de documentatie van dergelijke vaccinschade in Duitsland en publiceerde op 9 april een adembenemend veiligheidsrapport.
Trombose, capillair leksyndroom, aangezichtsverlamming
De lijst van ernstige bijwerkingen tot aan de dood na een coronavaccinatie wordt helaas steeds langer en het aantal “slachtoffers” neemt gestaag toe. In het rapport van de PEI staan de data van de vaccins van AstraZeneca, BioNTech en Moderna tot 2 april 2021. Gezichtsverlamming, trombose en nu ook het capillaireleksyndroom – het veroorzaakt een hogere doorlaatbaarheid van de bloedvaten en leidt dus tot oedeem – zijn tot nu toe de meest voorkomende ernstige bijwerkingen.
BioNTech gevaarlijker dan AstraZeneca?
De PEI-cijfers zijn zorgvuldig onderzocht op corona-blog.net. “2.257% meer vrouwen en 2.620% meer mannen tussen de 20 en 59 jaar worden na een coronavirusvaccinatie ziek met sinusveneuze trombose dan men zou verwachten” , zegt het. Absoluut gezien lijkt het erop dat het AstraZeneca-vaccin het gevaarlijkst is. Uit de evaluatie blijkt echter dat de coronaspuit van BioNTech blijkbaar nog erger is. 15,5% van de bijwerkingen is ernstig, bij Moderna 10,5% en pas dan komt AstraZeneca met 9%.
Ook de leeftijd van de gevaccineerde kan bepalend zijn. Het immuunsysteem van jongere mensen reageert beter op het vaccin, waardoor de bijwerkingen ernstiger kunnen worden. Zo kreeg een 29-jarige vrouw uit Neder-Oostenrijk vier dagen na haar eerste vaccinatie met AstraZeneca een beroerte, volgens een dagblad. Waarom ook mensen onder de 60 jaar worden ingeënt met dit vaccin, in tegenstelling tot de huidige aanbeveling, is een vraag op zich.
Zelfs het vaccin van Janssen, dat in Europa nog zelden wordt afgeleverd, heeft al de krantenkoppen gehaald. Daarbij komen ook “ongebruikelijke tromboses” voor, meldt de Pharmazeutische Zeitung.
Het experiment met de tweede vaccinatie
Na alle horrorberichten willen veel mensen kennelijk niet dat het AstraZeneca-vaccin een tweede keer wordt geïnjecteerd. Terwijl de WHO aangeeft dat het mengsel van verschillende vaccins niet voldoende onderzocht is, beveelt de Standing Vaccination Commission (STIKO) een mRNA-vaccin aan als tweede vaccinatie voor iedereen onder de 60 jaar, dus ook een mengsel van verschillende vaccins. Wat critici al lang vreesden, begint zich nu te manifesteren op basis van officiële cijfers en publicaties: de coronavaccins zijn experimenten – experimenten op mensen.
Er zijn op dit moment vaccins op de markt tegen COVID-19 deze vaccins zijn nog in ontwikkeling en zijn voorlopig goedgekeurd door de EMA tot 2023. Tot die tijd zitten deze vaccins in een experimentele fase. Bij deze vaccins komen veel bijwerkingen voor.
Ook zijn er medicijnen die zonder bijwerkingen in de wereld zijn.
Bekijk de video:
Meer over het onderwerp:
Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst
Mensen weigeren vaccinatie door kennis!

Door admin

Een gedachte over “Vaccinatie is een menselijk experiment”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws