Uitgebreide documentaire:
Covid-19 vaccin biotechnologie
En een overzicht van nieuwe technologieën en implicaties
Veel mensen zullen inmiddels bekend zijn met Dr. Carrie Madej’s ‘Mens 2.0’ videoverklaring & noodoproep aan de wereld die al zo’n drie kwart jaar circuleert op het internet. Dr. Carrie Madej is een medisch intern specialist en heeft haar eigen praktijk in McDonough, Georgia. Ze bestudeert vaccins al minstens 20 jaar.
Uitgebreide videoverklaring
In haar videoverklaring waarschuwt ze voor nieuwe technologieën die het potentieel hebben om ons in de wezenlijkheid van onze menselijkheid te kunnen raken en de weg te openen naar het transhumanisme. Ze focust zich m.n. op de risico’s van de genetische Covid-19 vaccins om het menselijk genoom permanent te kunnen veranderen. Ze waarschuwt ook voor andere technologieën die grote gevolgen kunnen hebben voor o.a. onze privacy en vrijheid, zoals microneedle patch Quantum Dot technologie en DARPA-Profusa hydrogel biosensors.
Er bestaan ook technologieën zoals gene-drive extinction technologie die potentieel een hele soort kan uitroeien. Aan het einde van haar videobetoog raadt Dr. Madej mensen aan om vooral hun eigen onderzoek te doen en hun eigen conclusies te trekken.
Zo is de documentaire ‘Covid-19 vaccin biotechnologie uitgelegd & overzicht andere technologieën en implicaties’ tot stand gekomen. Het is gemaakt om Dr. Madej’s claims over de Covid-19 vaccins & andere technologieën te onderzoeken en, waar geverifieerd, te ondersteunen. De documentaire wordt ook ondersteund met een bronnenlijst die u hier kunt vinden.
De documentaire begint met Dr. Madej’s videoverklaring en wordt gevolgd door een twaalfdelig videoverslag die dieper op haar claims ingaat en nog meer gerelateerde onderwerpen behandelt. Overigens zijn niet alle onderwerpen in het videoverslag verwerkt, zoals gene-drive extinction technologie, maar informatie hierover kunt u in de bronnenlijst vinden.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws