Wat te doen met de uitnodiging voor corona vaccinatie
Velen van u hebben inmiddels een uitnodiging over het vaccineren gehad, of zijn inmiddels gevaccineerd. Maar niet iedereen heeft vertrouwen in deze vaccins. Veel informatie wordt verzwegen over de bijwerkingen. Hier een tip wat u het beste kunt doen met de uitnodiging.

Gezien het experimentele karakter, de uitsluiting voor verantwoordelijkheid van de fabrikanten, het veel te korte testtraject, de slechte geschiedenis van eerdere pogingen om Corona vaccins te maken (alle dieren in de proeven stierven), het dubieuze goedkeuringstraject, het ontbreken van ”informed consent”, de vele (dodelijke) bijwerkingen die nu al gepubliceerd zijn, het feit dat gevaccineerden de verspreiding niet stoppen, de lage IFR (Infection Fatality Rate) van Covid-19 zelf, de vele virusmutaties en de enorme censuur nu op internet op kritische geluiden over de vaccins, heb ik besloten om deze experimentele gen-therapie, onterecht ”vaccin” genoemd, NIET te nemen.
Hier een tip wat te doen met de uitnodiging om deze dubieuze spuit te nemen: 2 Wc-rollen (doormidden knippen) als standaard, 2 saté prikkers voor stabiliteit, 1 uitnodigingsenvelop met inhoud, klein beetje spiritus in de envelop gieten en iets om het aan te steken. Binnen 30 seconden ben je verlost van de druk om het spuitje te halen.
Waarschuwing: doe dit wel veilig, uit de buurt van kinderen en buiten!, schrijft Simon Dovinsky op zijn (tot nu toe) YouTube-kanaal (met dank aan Simon)
Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst
Mensen weigeren vaccinatie door kennis!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws