Steeds meer artsen in VS weigeren mensen die ziek worden
door Covid vaccins te behandelen.
The Highwire, het snelst groeiende Amerikaanse internet gezondheidsprogramma dat al meer dan 75 miljoen kijkers heeft, besteedde onlangs aandacht een zorgwekkende trend in de VS, die zich mogelijk ook in andere Westerse landen voordoet. Steeds meer artsen weigeren namelijk om mensen te behandelen die lijden aan ernstige bijwerkingen en tegenreacties na inenting met een Covid-19 vaccin. De reden ligt voor de hand: het politieke- en farmaceutische establishment heeft deze gen-manipulatie vaccins feitelijk heilig verklaard. Als mensen er dan toch erg ziek van worden of zelfs door sterven – in de VS zijn er in 2021 al 4000% meer vaccinslachtoffers dan in heel 2020 door alle andere vaccinaties bij elkaar -, dan luiden de instructies dat het nooit aan het vaccin kan en mag liggen. Artsen die dat desondanks toch constateren, moeten vrezen voor hun baan en carrière.
Sommige artsen zijn zo geïndoctrineerd, dat ze de zieken zelf de schuld geven. Ze noemen mensen die lijden aan ernstige bijwerkingen na vaccinatie dan patiënten met een ‘conversie stoornis’, bang als ze zijn om in hun dossier te zetten dat het vaccin de vermoedelijke oorzaak is. (Met andere woorden: ‘gaat u maar weer naar huis, mevrouwtje, want het zit tussen uw oren.’)
‘Op 4 januari werd ik door mijn werkgever onder grote druk gezet om me te laten vaccineren,’ vertelde Shawn Skelton. Nadat ze gehoorzaamde, kreeg ze onmiddellijk bijwerkingen zoals milde griepachtige verschijnselen. ‘Maar aan het einde van de dag deden mijn benen zo’n pijn, dat ik het niet meer kon verdragen. Toen ik de volgende dag wakker werd was mijn tong aan het trillen, en daarna werd het steeds erger. De dag erna kreeg ik over mijn hele lichaam stuiptrekkingen. Dat duurde 13 dagen.’
‘Te bang om ons te behandelen’
‘Een arts vertelde me dat de diagnose was dat ‘ik niet weet wat er met jou aan de hand is, dus wij jou de schuld geven’,’ legde Skelton uit. ‘De artsen weten simpelweg niet hoe ze de bijwerkingen van de mRNA vaccins moeten behandelen. Ik heb ook het gevoel dat ze er te bang voor zijn. Een andere verklaring waarom geen arts ons wil helpen, heb ik niet.’
Twee andere zorgmedewerkers, Angelia Desselle en Kristi Simmonds hadden vergelijkbare ervaringen. Ook zij kregen stuiptrekkingen, en ook hun artsen weigerden hen te behandelen. Een neuroloog wees de email verwijzing van Desselle naar hem af. ‘Hij was een bewegingsstoornis specialist, die ik volgens mij nodig had. Mijn huisarts zei dat het erop leek dat ik vergevorderde Parkinson had. Maar hij mailde terug dat hij zeer complexe taken had, en hij mij op dat moment niet kon zien.’
Omdat andere artsen eveneens de deur voor haar dicht hielden, ging ze naar een neuroloog zonder te vermelden dat ze zich tegen Covid-19 had laten vaccineren. ‘Ik wilde niet weer weggestuurd worden. Maar het staat wel in mijn medisch dossier, dus toen hij daar naar keek zei hij ‘dus u hebt het vaccin genomen?’ En ik zei ‘ja, maar ik wilde u die informatie niet geven, omdat ik hulp nodig heb’.’ Nu wordt ze dan eindelijk behandeld voor haar migraineaanvallen.
Strenge regels voor huisartsen en specialisten in Nederland
Strenge regels voor huisartsen en specialisten in Nederland Het is ons niet bekend of huisartsen in Nederland ook ziek geworden gevaccineerde mensen wegsturen. Het is hen wel streng verboden om bewezen werkende en veilige medicijnen zoals hydroxychloroquine en Ivermectine aan (veronderstelde) corona patiënten voor te schrijven. Niets mag namelijk het ‘heilige’ massa vaccinatie programma – herstel: genetische manipulatie programma – in gevaar brengen.
De regering Rutte legde eerder dit jaar vooraf iedere verantwoordelijkheid voor de gevolgen van de Covid vaccinaties op het bordje van de zorgverleners en de mensen die zich ermee laten inenten. Het is daarom niet ondenkbaar dat ook in Nederland zorgmedewerkers en – specialisten niet staan te springen om vaccinatieslachtoffers als zodanig te erkennen, laat staan in behandeling te nemen.
Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst
Mensen weigeren vaccinatie door kennis!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws