Een burgerpetitie heeft een rechtbank in Lissabon gedwongen om officiële gegevens over het aantal coronasterfgevallen te verstrekken. De ‘coronadoden’ bleken in slechts 0,9 procent van de gevallen te zijn gestorven aan Covid-19. Het grootste deel van de 17.000 gemelde ‘coronadoden’ is niet bezweken aan het virus, maar had alleen een positieve PCR-test. Tussen januari 2020 en april 2021 stierven niet 17.000, maar slechts 152 Portugezen aan corona volgens de rechtbank.
In een eerdere procedure van november vorig jaar oordeelde een Portugese rechtbank dat de PCR-test onbetrouwbaar is en dat een verplichte quarantaine gemaakt met testresultaten om die reden onwettig is. De rechters stelden ook dat een positieve PCR-test niet kan worden gebruikt om een besmetting vast te stellen.
Nu is er een nieuwe interessante uitspraak van een rechtbank in Lissabon volgens tkp.at.
Een burgerpetitie heeft een rechtbank in Lissabon gedwongen om geverifieerde overlijdensgegevens van COVID-19 te verstrekken, meldt andre-dias.net.
Volgens de uitspraak bedraagt het aantal geverifieerde COVID-19 doden van januari 2020 tot april 2021 slechts 152, en niet ongeveer 17.000 zoals de autoriteiten en de regering beweren.
Alle “anderen” stierven door verschillende andere redenen, ook al was hun PCR-test positief.

“We leven in een fraude van ongekende proporties”,

“De gegevens zijn afkomstig van het Sistema de Informação dos Certificados de Óbito (Informatiesysteem voor overlijdensakten – SICO), het enige systeem in zijn soort in Portugal. De verwijzing naar 152 overlijdensakten die “onder toezicht van het Ministerie van Justitie” worden afgegeven is misleidend, omdat alle overlijdensakten onder toezicht van het Ministerie van Justitie worden afgegeven, omdat dit de enige instelling is die ze afgeeft.
Naar aanleiding van een klacht was een gerechtelijk bevel nodig om het ministerie te dwingen een antwoord te geven en niet wanhopig de fraude te verdoezelen.
Al degenen die verantwoordelijk zijn voor de behandeling van de gegevens van ‘gevallen’ en ‘sterfgevallen’ kunnen pas daarna voor het misdrijf worden vervolgd, als er nog enig spoor van waardigheid in de rechtsstaat over is.
Als deze aantallen in andere landen van dezelfde orde zijn, en er is geen reden om het tegendeel te geloven, dan is dit een fraude van onvoorstelbare omvang en zijn hier op grote schaal misdaden tegen de mensheid begaan”.
In feite is het tellen van COVID-sterfgevallen tot in het extreme creatief. Iedereen die in de afgelopen 28 dagen positief heeft getest, moet worden meegeteld, en in sommige gevallen is het voldoende om een contactpersoon te zijn geweest. De Hamburgse patholoog prof. Klaus Püschel had al in het voorafgaande jaar de eerste 100 Coronadoden in de forensische geneeskunde onderzocht en vastgesteld dat de doodsoorzaak in hoofdzaak niet Covid was.
De Amerikaanse instantie CDC had al eerder bekendgemaakt dat 96% van de geregistreerde COVID-19 doden in elk geval één ernstige eerdere ziekte had. Zonder de PCR-test zou er geen pandemie zijn geweest. Dit wordt ook bevestigd door het vonnis van de rechtbank in Lissabon.
Bevindingen van de Corona obducties
Professor Dr. Klaus Püschel is patholoog en hoofd van de afdeling Forensische Geneeskunde in Hamburg. Hij is de forensisch patholoog die de autopsies verrichtte op de meeste doden die stierven met, aan of na corona tijdens de zogenaamde coronacrisis. Bij de onderzoeken door professor Püschel bleek dat geen van de overledenen aan het coronavirus zelf was gestorven, maar dat dit hoogstens in enkele gevallen de laatste druppel was die emmer deed overlopen, schrijft blauerbote.com.
In een interview met SWR van eind juli 2020 dat nu nog op YouTube op het internet te vinden is, ontzenuwt professor Püschel enkele mediapolitieke mythes over het coronavirus (8). Het is ook interessant op te merken dat Püschel erop wijst dat schade is ontstaan of kan zijn ontstaan als gevolg van de behandeling op de intensive care. Hier zijn enkele fragmenten uit het interview met Klaus Püschel op “SWR1 Leute”:

Door admin

Een gedachte over “Slechts 0,9% stierf aan corona”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws