Rampenkabinet komt met enkele versoepelingen.
De fabeltjes van Mark Rutte.
Mark Rutte leest uit de fabeltjeskrant dat er toch enkele versoepelingen mogelijk zijn. Alle contactberoepen mogen weer aan het werk, de middelbare scholen en het MBO mogen weer open. Nederland is helemaal klaar met de lockdown en met Mark Rutte en faalminister Hugo de Jonge. De avondklok die eerst op 1 stond is een paar plaatsen gezakt. De middelbare scholen gaan niet in één keer helemaal open, maar een aantal dagen in de week. Ook de MBO scholen mogen weer gedeeltelijk open.
De Corona-paniek is een toneelstuk. 
Het is oplichterij. Zwendel.
Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het
midden van een wereldwijde misdaad zitten.’
Ook de Nederlandse regering doet hieraan mee.
De waarheid moet verteld worden
Hierdoor blijven grote versoepelingen uit.
Het kabinet komt met voorzichtige versoepelingen van enkele coronamaatregelen.
Middelbare scholieren kunnen weer deels naar school. Ook mogen de kappers weer open en komt er wat meer ruimte om te winkelen. Ook jongeren mogen weer buiten sporten. Wel allemaal onder strenge voorwaarden.
De avondklok
Tijdens de zoveelste persconferentie over de coronamaatregelen is ook duidelijk geworden dat de omstreden avondklok voorlopig gehandhaafd blijft. Alleen door deze maatregel te houden, zou er ruimte zijn om scholen weer deels te openen. De Kamer wordt al regelmatig bijgepraat over de volksgezondheid door onder meer de afgekeurde en op de zwart lijst geplaatste Jaap van Dissel.
Rek is eruit.
De roep om te versoepelen neemt al weken toe, zo kan het ook niet langer” Steeds meer aandacht is er voor het leed van jongeren, die nu vaker kampen met depressies en burn-outs omdat ze niet naar school kunnen, niet kunnen sporten en weinig sociale contacten hebben. „De rek is eruit”, volgens faalminister Hugo de Jonge
Ondanks de toenemende druk vanuit de maatschappij, is het nog onzeker hoe ver het kabinet gaat met het verlichten van coronaregels. Er zijn grote zorgen over de coronacijfers, die sinds enkele dagen weer oplopen. Mogelijk komt dat door de verkeerde adviezen die de regering voorgeschoteld krijgen door het OMT en het RIVM.
WIE NU NOG OP RUTTE STEMT SPOORT NIET!
Stem 17 maart Nederland vrij!!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws