Persconferentie

18 juni 2021

Hoelang houd het kabinet ons nog voor de gek
De media worden betaald om dienst te doen als spreekbuis van de regering. De taakgroepen die de organisatie heeft samengesteld om de pseudopandemie te bestrijden, bestaan vooral uit mensen die worden gefinancierd door de Bill & Melinda Gates Foundation. Ook de Nederlandse media maakt zich hier aan schuldig. En bij het OMT is het niet anders, ook zij hebben er belang bij.
Linkadres: https://www.gatesfoundation.org/about/committed-grants

Het kabinet gaat eerder versoepelen

Het kabinet wil sneller gaan versoepelen dan was gepland, vanaf zaterdag 26 juni gaat Nederland verder van slot. Het maximale aantal mensen dat je thuis mag ontvangen wordt dan acht personen, ook mogen er meer gasten in restaurants (tot 100 personen). Ook sportwedstrijden zijn dan weer toegestaan
Loslaten anderhalve meter-regel en mondkapjes
Evenementen vanaf 30 juni
Bij die evenementen moeten dan wel vaccinatiebewijzen worden getoond, of moeten de bezoekers een coronatest doen bij de toegang. Dan zijn mondkapjes daar ook niet meer verplicht.
Mensen die naar een evenement willen moeten zich laten testen of een vaccinatie bewijs kunnen overleggen. Nederland is goed bezig als test maatschappij, die de bevolking gebruikt als proefkonijnen. De mondluiers zijn dan bij een evenement niet meer verplicht (die nooit gewerkt hebben), en daar veel geld aan verdient hebben!
Propaganda machine
Ze maken zich dus schuldig aan belangenverstrengeling. De bevolking worden door de Nederlandse media gehersenspoeld, hierdoor geloven zij alles. De propagandamachine draait op volle toeren.

Waarom zijn er bij de griepprik en andere vaccins nooit verplichte test of vaccinatieplicht geweest of is dit het nieuwe normaal!

(Of schuilt hier meer achter?)

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws