NEDERLAND BLIJFT IN LOCKDOWN
Nederland is helemaal klaar met het eeuwige
hersenloze gerommel van Mark Rutte en Hugo de Jonge
Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn grote Corona-klunzen
de coronamaatregelen worden
verlengd tot 28 april.
Inclusief de avondklok.
Er komen geen versoepelingen van de coronamaatregelen. Het plan was om vanaf 21 april de avondklok te schrappen en ook de winkels en terrassen weer te openen. Maar dat gaat voorlopig dus niet gebeuren, ondanks de met veel feestmuziek gedane berichten in de media afgelopen week. Alles wijst erop dat het kabinet-Rutte III opnieuw weer een beetje aan het zwabberen is. Pakketten vol prachtige versoepelingen die per 21 april zouden gaan, worden ineens op de lange baan geschoven. De nieuwe prognose is dat we pas ergens rond 28 april eventuele versoepelingen kunnen verwachten, als het allemaal meezit.
Koningsdag
Wellicht heeft ook Koningsdag iets te maken met het uitstellen van de versoepelingen. Koningsdag zal plaatsvinden op 27 april, bijna een week nadat de versoepelingen hadden moeten plaatsvinden. Maar aangezien half Nederland snakt naar een feestje, zou het natuurlijk zomaar kunnen dat het demissionaire kabinet dit juist als argument heeft gebruikt het opheffen van de lockdown nog even uit te stellen. Daarom ook dat die onzinnige avondklok (“de eerste maatregel die we zouden opheffen”) dus ook na al die maanden steeds niet van tafel is.
Het kabinet lijkt dus vooral heel erg bang te zijn voor grote groepen mensen op straat op 27 april. En iedereen weet dat een goed feestje de klok rond kan tikken, dus die avondklok lijkt een uitstekend medicijn voor Rutte en De Jonge om ervoor te zorgen dat de straten rond 22.00 uur weer verlaten en zijn gehuld in duisternis.
En zo moddert Nederland door in deze oneindige coronacrisis. Misschien mogen we er op 28 april weer uit. Maar, who knows, misschien ook niet. Fijn hè, zulke “zekerheid”?
Rutte en De Jonge zijn de boel aan het vernachelen, elke keer weer loze beloftes..
Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst
Mensen weigeren vaccinatie door kennis!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws