87 Ouderen overleden na coronavaccinatie
Er zijn tot nu toe 87 meldingen van overlijden gemeld na vaccinatie met coronavaccins. Volgens het Lareb gaat daarbij om kwetsbare ouderen met ernstige onderliggende gezondheidsproblemen en een hoge leeftijd, maar is dat wel zo.
Dit zijn cijfers van Lareb.
Het gaat om 71 ouderen van 80 jaar of ouder en 14 tussen de 65 tot en met 79 jaar; van twee is de precieze leeftijd niet bekend. Allen hadden een kwetsbare gezondheid vanwege heel uiteenlopende ernstige onderliggende gezondheidsproblemen en hoge leeftijd. Ze overleden binnen één tot 26 dagen na de vaccinatie.
De afgelopen weken en maanden kwamen er talloze berichten voorbij over mensen die waren overleden nadat ze het vaccin tegen corona toegediend hadden gekregen. Meestal ging het om één of enkele sterfgevallen, waardoor het misschien lastig is om een totaalbeeld te krijgen.
De reguliere media strooien ook nog eens zand in de ogen door alleen maar juichberichten te schrijven over de vaccinatiecampagne. Een verband tussen ernstige bijwerkingen zoals allergische reacties of overlijdens en de prikken wordt ontkend.
Cijfers over het aantal mensen dat overlijdt vlak na inenting tegen corona zijn daarentegen veel lastiger te vinden. Kranten maken vaak slechts een achterhoekje vrij voor dergelijke berichten. En in vrijwel alle gevallen wordt gesteld dat de persoon in kwestie niet is overleden door het vaccin, maar door het onderliggend lijden.
Ga je dood na een corona prik, dan ligt het aan het onderliggend lijden…
Als je onderliggend lijden hebt, je krijgt corona en je gaat dood, dan is corona de oorzaak. 

Maar hoe is dit wereldwijd.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws