‘Mensen zijn het pestbeleid van
paniekpremier Rutte helemaal zat’
Tweede Kamerlid Tunahan Kuzu (Denk) heeft hard uitgehaald naar demissionair premier Rutte. “Hij pakt Nederlanders hun vrijheid af. Hij sluit mensen na 21.00 uur op in hun huis. Ondernemers worden in de ellende gestort. Hij zorgt voor eenzaamheid en depressie onder jongeren. Hij houdt Nederland in een houdgreep,” zei hij tijdens het coronadebat.
Rampzalig beleid
“Mensen zijn het pestbeleid van deze paniekpremier helemaal zat,” riep Kuzu, die Rutte eerder de dictator van de Lage Landen noemde. “Maar deze premier gaat gewoon door met zijn rampzalige beleid. Hij verlengt de onnodige en kwaadaardige avondklok tot 30 maart. Van deze premier moeten mensen tot 30 maart opgehokt blijven in hun huis, terwijl hij beloofde dat de avondklok er als eerste uit zou gaan. Rutte is echt de enige Nederlander die het voor elkaar krijgt om meer beloftes te breken dan hij beloftes doet, en die in de tussentijd heel droog beweert dat andere politieke partijen geen beloftes mogen doen.”

Coronawurggreep
Kuzu vervolgde: “Rutte en zijn avondklokcoalitie van D66, GroenLinks, SP, PvdA, CDA en VVD koersen nu ook af op coronapaspoorten, testbewijzen en vaccinatiepaspoorten. Hiermee worden de privacy en het zelfbeschikkingsrecht van Nederlanders aangetast en zit Nederland in een coronawurggreep.”
“Denk is het bangmaakbeleid met disproportionele maatregelen van Rutte echt helemaal zat. Denk is de speculatie met doemverhalen over de Britse variant ook zat. Inmiddels zijn er 12.000 varianten van het coronavirus. Als we hysterisch zouden doen over elke variant, dan zijn we echt ver van huis. Nederland moet niet meer bang gemaakt worden met verhalen en spookmodellen van het RIVM. Nederland verdient het om de vrijheid terug te krijgen,” benadrukte het Kamerlid.
Nederland verdiend beter dan dit wanbeleid!
Stem Nederland vrij!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws