Renske Leijten veegt de vloer aan met arrogante

journalisten in toeslagenaffaire:

Renske Leijten (SP)

‘Ook zij moeten eens hun werk doen!’

Renske Leijten (SP) veegde zondag (17 jan.) in het programma Buitenhof de vloer aan met lakse Kamerleden en journalisten. Kamerleden zouden weer wat onafhankelijker moeten worden van hun partij en de Haagse journalisten moeten eens uit hun bubbel stappen en hun werk naar behoren doen!
Naast de buldog Pieter Omtzigt heeft Renske Leijten zich ook ontpopt tot een dossiervreter eerste klas. Samen met Pieter Omtzigt heeft ze zich volledig gestort op de toeslagenaffaire, en met succes. Nu de meeste smurrie bovenwater is gehaald heeft zij flink wat kritiek te uiten op andere Kamerleden én journalisten.

Volgens Leijten zou het goed zijn als iedereen die behoort tot de zogeheten ‘Haagse bubbel’, waar zij Kamerleden en journalisten onder schaart, eens kritisch naar zichzelf kijkt. ‘Kijken wij niet neer op gewone mensen’ zoals Renske Leijten het goed verwoord. Die vraag moeten veel Haagse bobo’s zich eens stellen, vaak menen zij de waarheid al in pacht te hebben maar klopt deze ‘waarheid’ voor geen meter.

Het is knap van Leijten dat ze op landelijke televisie Kamerleden en journalisten op hun dedain durft te wijzen. En overigens heeft ze ook helemaal gelijk: veel van deze mensen staan mijlenver af van onze samenleving. Zij weten echt niet wat de gemiddelde Nederlander denkt en meemaakt, maar beweren wel op te komen voor deze mensen.
Helaas voor hen trapt niemand daar meer in.

Door admin

Een gedachte over “Leijten veegt de vloer aan met journalisten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws