INTERVIEW

Dave Veneman vreest voor een wereldwijd complot.
Interview: Gemme Eerdmans en Frans Lammerts
Foto: Frans Lammerts

Dit interview komt uit de Nuenens krant.

Onze kritiek op coranamaatregelen wordt uit de media geweerd.
Samen met geestverwant René van den Berk sprak hij meermalen tegenover de burgemeester zijn zorgen uit over het coronabeleid in Nuenen. Gaf daarbij aan ook met serieuze lokale journalisten te willen praten. Werd aldus in contact gebracht met de Nuenens Krant. En zo zijn we nu bij Dave Veneman thuis, om te spreken over wat hem serieuze zorgen baart dat de coronamaatregelen van de overheid deel uitmaken van een groter plan om de bevolking in haar macht te krijgen.
Dave Veneman heeft een boodschap dat wordt ons meteen duidelijk. Een die naar zijn idee te weinig in de mainstream over het voetlicht komt. De nieuwsbronnen gaan volgens hem zonder kritische blik mee met wat het OMT en kabinet om ons voortdurend voorhouden er is een killer virus, zonder de getroffen maatregelen gaat het helemaal mis en we willen dat iedereen daar zonder discussie gehoor aan geeft.
Dave Veneman

Complotdenker?
Omdat hij zich daar zorgen over maakte, ging Dave op onderzoek, ik heb ruim duizend artikelen en video’s gezien van wetenschappers ja ook van Viruswaarheid van Willem Engels. En ontdekte wereldwijd er anders over denken. Met aannemelijke onderbouwingen o.a. over de ernst van de verspreidingen van het virus, het testbeeld (psycho) sociale en economische gevolgen van de maatregelen. Maar ook dat die tegenwerpingen merendeels, en volgens hem bewust, uit de pers geweerd worden. Al weet hij ook dat niet alle media en zorgprofessionals en beleidmakers corrupt zijn. Ik maak me oprecht ernstige zorgen, heb het beste voor met iedereen, ook de kwetsbaren. Zolang niemand mij het tegendeel kan aantonen, blijft dit mijn waarheid.
Activistisch, ten koste van veel.
Een activist is Dave naar eigen zeggen al langer Zo kwam hij eerder al op voor de belangen van zijn collega’s bij een transportbedrijf. Waar onrecht is, daar ga ik voor liggen, zelfs ten koste mezelf. Hij vertelt dat het niet altijd makkelijk is om een andere mening te hebben over dit gevoelige onderwerp. Door zijn complotideeën is hij al van een aantal vrienden en familieleden vervreemd. Kritische artsen raakten hun baan kwijt, Maurice de Hond werd lange tijd een complot-gekkie genoemd en zijn LinkedIn profiel werd verwijderd. Terwijl zij niet anders dan de waarheid proberen boven tafel te halen.
Gedachten bij coronavirus en vaccinaties
Dave is er van overtuigd dat er grote belangen in het spel zijn waar het gaat om het coronavirus en de vaccinatie daartegen. We refereren aan enkele circulerende complottheorieën, is ook volgens jou het virus bewust in de wereld gebracht om de wereldheerschappij te veroveren? ‘Ja’. En daarbij zijn alle mainstream media, regeringen en gezondheidsorganisaties bij betrokken? ‘Ja. Volgens Dave veranderde WHO in 2009, onder invloed van Bill Gates en zijn Foundation, de definitieve van pandemie in een niet-dodelijke gebeuren waardoor zelfs een normale griep tot pandemie uitgeroepen kan worden en de gezondheidszorg een legitimering kreeg om massaal te vaccineren. Tijdens een gellvestreamd evenement in New York in oktober 2019. Event 209 geheten, werd een pandemie gesimuleerd, waarbij 60 miljoen doden vielen. Daarmee werd participerende organisaties angst aangepraat. Pur brainwashing, volgens Dave. En wel heel toevallig dat een paar weken later Covid-19 in Wuhan uitbrak en als ‘oplossing’ begonnen kon worden met vaccinatie van de totale wereldbevolking.
Boze opzet: verwerven van wereldheerschappij
Voor Dave is het duidelijk ook de Nederlandse regering en instanties als OMT en Red-team spelen hun rol mee ineen boze opzet. Ongegrond en buiten ieder proportie zijn dan ook de beknottingen van vrijheden en grondrechten via (gedeeltelijke) lockdown, mondkapjes Bill Gates wordt er van beschuldig, 15 procent van de bevolking door middel van vaccinaties en elektronische microchips te willen elimineren. Doel zou zijn wereldheerschappij van een kleine elite. Deel jij die mening? ‘Ik weet dat die chips bestaan en dat men wereldwijd wil vaccineren. En er bestaat al heel lang een plan om de wereld te overheersen. Het lijkt erop dat alles wat daarin voorspeld is, nu aan het uitkomen is. En daar werkt onze regering aan mee. Dezelfde regering die er eerder bewust voor gezorgd heeft dat de zorgcapaciteit nu onvoldoende is.
Geen vertrouwen in zelfreinigend vermogen?
Zelfs in bladen als Medisch Contact verschijnen kritische artikelen van onder andere artsen die het óók niet eens zijn met het gevoerde coronabeleid. Waarom niet vertrouwen op de zelfreinigende krachten in onze maatschappij? “Ik was bang dat dat niet zo was en heb bijgedragen aan meer tegengeluid. Inmiddels heb ik meer vertrouwen in een goede afloop. Er komen steeds meer steunbetuigingen, vanuit Nuenen maar ook wereldwijd. Ook heb ik er vertrouwen in dat wij in Nederland op een volwassen manier zonder geweld op gaan lossen. Zo is onlangs een buitenparlementair onderzoek begonnen naar de genomen coronamaatregelen, waar artsen, wetenschappers, juristen en hoogleraren (en ook ikzelf) gehoord worden. En er loopt ook een rechtszaak tegen de PCR-test (de huidige coronatest, volgens Dave cs niet geschikt om infecties aan te tonen en daarmee de extreme maatregelen te rechtvaardigen, – red).
Als dat proces gewonnen wordt, wordt het volledige testbeeld gestopt, is er geen sprake meer van een pandemie en kunnen we weer terug naar normaal.

Nederland, Ons Land -

Door admin

Een gedachte over “Kritiek op coranamaatregelen”
 1. Beste redactie van de Nuenensekrant.
  Op de eerste plaats mijn complimenten voor het artikel van Dave Veneman!!!
  Ik behoor ook tot de mensen (complotgekkie) die vanaf het begin voelde dat er iets niet klopte wat betreft de regelgeving rondom het corona virus.
  Ook ik heb heel veel artikelen gelezen en fimpjes gezien van artsen en wetenschappers, die allemaal met dezelfde boodschap kwamen, dat de berichtgeving niet deugde, maar waarvan we niets in de main stream media zien!!
  Gaan mensen liefdevol demonstreren, dan wordt er op dusdanige manier uitgelokt, dat de politie los gaat op onschuldige vredelievende mensen, maar de media zend het uit alsof de demonstranten rotzooi schoppen!! Triest en om te huilen als je dat ziet!! Duss…..wat is de conclusie, die mensen zijn schuldig aan de besmettingen!!
  Ik kijk al heel lang niet meer naar die onzin, ook niet naar de persconferentie, want in het begin zag ik al aan heel de houding van Rutten, dat hij staat te liegen!! Ook de Jonge verkoopt met een stalen gezicht leugens, door eerst te vertellen dat niet medische mondkapjes niet deugen/beschermen, moeten we vooral niet doen!! Een week later, mondkapjes verplicht in het openbaar vervoer! Nu ook in openbare ruimten/winkels etc!! De angst is bij heel veel mensen goed toegeslagen, het is triest om te zien dat mijn kinderen en kleinkinderen zich meteen laten testen bij het kleinste kuchje!! Er valt niet over te praten, want……de regering heeft het goed met ons voor!!! Mijn intuïtie zegt, dat dat niet zo is “helaas”!!! Ik heb me al heel snel aangesloten bij de Nationale bond overheidszaken, maar zelfs de rechters zijn zo corrupt als wat!! Ik ben er van overtuigd, dat deze leugen een keer boven tafel komt en misschien nog wel meer!!
  Dave je bent een kanjer, dat je dit in de openbaarheid hebt gebracht! Hoogstwaarschijnlijk zullen er nog veel mensen zijn die niet geloven wat jij verteld in het artikel! Blijf in jezelf geloven, ik sta achter jou en ik ben blij dat er mensen zijn die openlijk opstaan!!
  mocht je contact met mij willen, dan sta ik daar voor open!!
  hartelijke groeten en een dikke knuffel voor jou!!

  Marlies Kauwenberg de Leeuw
  Vrouwe Cecilialaan 5
  Nuenen
  telf; 0655971307

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws