DE OUDE ONTWORMINGSKUUR ZOU HET NIEUWE WONDERMIDDEL KUNNEN ZIJN:
Ivermectine: zeer effectief tegen Corona, maar bestreden door WHO & mainstream.
Het vaccineren werkt niet tegen ic-opnamen, maar ook niet tegen besmettelijkheid.
Ivermectin: Het medicijn tegen Covid-19.
Sinds de uitbraak van het coronavirus onderzoeken onderzoekers welke medicijnen daartegen kunnen helpen. Toen sloegen ze goud in het medicijn Ivermectin, bekend als een ontwormingsmiddel. Hoewel talrijke studies de doeltreffendheid ervan aantonen, zijn de drugsautoriteiten en de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) tegen het wijdverbreide gebruik ervan.
Ivermectine is geen nieuwe behandeling. Het medicijn, gemaakt van een mengsel van twee neurotoxinen, wordt al meer dan 30 jaar effectief gebruikt tegen teken, mijten en, vooral in de derde wereld, tegen rivierblindheid veroorzaakt door rondwormen. In Europa is het vooral bekend uit de diergeneeskunde. De biochemici William C. Campbell en Satoshi Omura ontvingen in 2015 de Nobelprijs voor de geneeskunde voor hun ontwikkeling.
Ondanks effectiviteit: goedkeuring alleen voor studies.
Een van de sterkste voorstanders van ivermectine is de Amerikaanse intensive care-arts Pierre Kory, een erkend specialist in luchtwegaandoeningen. In december presenteerde hij als voorzitter van de “Frontline Covid-19 Critical Care Alliance” een meta-analyse van meer dan 20 collegiaal getoetste onderzoeken aan de Amerikaanse Senaat. Over de hele linie ontdekten ze dat hoe eerder ivermectine wordt gegeven nadat de symptomen verschijnen, hoe eerder het de symptomen zal helpen verlichten en het herstel zal versnellen.
Goedkeuring
Toch keurde de Amerikaanse Food & Drug Administration (FDA) het medicijn alleen goed voor gebruik in klinische onderzoeken in het geval van Corona. Hiermee, zei Kory, is een “historische kans gemist”, vooral omdat de gegevenssituatie op zijn minst een voorzichtige aanbeveling zou doen. Als gevolg hiervan zouden veel ziekenhuizen hun artsen verbieden om voor te schrijven. Kory ziet ook dat het niet lang wereldwijd is gebruikt tegen Covid-19 als gevolg van slechte communicatie door degenen die al vroeg van de voordelen op de hoogte waren.
Het panel “British Ivermectin Recommendation Development” meldde zich ook aan, creëerde een aanbeveling van 107 pagina’s over waarom het gebruik van ivermectine nuttig was en ondersteunde de hand-out met talrijke onderzoeken.
De associaties staan niet alleen: de bekende infectie-epidemioloog Dr. Sucharit Bhakdi beschreef ivermectine in februari als “een waarschijnlijkheid die aan zekerheid grenst”.
Maar niet alleen de FDA, maar ook de WHO wil het medicijn alleen in klinische onderzoeken zien, terwijl beide experimentele vaccins promoten.
Zelfs het EU-drugsagentschap EMA, dat het “AstraZeneca”-vaccin als veilig beoordeelt ondanks talrijke fatale cerebrale veneuze trombose, beveelt het gebruik ervan buiten studies niet aan – hoewel het toegeeft dat er sterke aanwijzingen zijn dat ivermectine verantwoordelijk is voor de replicatie van SARS- CoV-2 geblokkeerd. Zelfs de Gates-vaccinatie-alliantie GAVI moet toegeven: “Het zou voorbarig zijn om te concluderen dat ivermectine geen plaats heeft bij de behandeling van Covid-19.”
India vertraagt nummerexplosie met ivermectine
Andere landen waren brutaler: in India, Brazilië en Uruguay daalde de incidentie sterk na distributiecampagnes. In India – dat sinds het begin van de vaccinatie kampt met een explosie van het dodental wordt het sinds april weer gebruikt; sindsdien zijn de gevallen snel gedaald. Dit was vooral duidelijk in Delhi en in de deelstaat Uttar Pradesh.
Tussen 20 april en 22 mei – in iets meer dan een maand – daalde het aantal gevallen in de stad Delhi van 28.395 naar slechts 2.260. Dat is een daling van maar liefst 92%. Een soortgelijk beeld kwam naar voren in Uttar Pradesh: 37.944 gevallen op 24 april werden 5.964 op 22 mei – 84 procent minder.
Het medicijn mag sinds half mei landelijk worden gebruikt – het aantal gevallen daalde in slechts enkele dagen met meer dan 10 procent. Vorig jaar, toen het tijdelijk werd gebruikt, correleerde het aantal gevallen met het gebruik van ivermectine: zodra het werd toegediend, daalde het aantal. Kritische geesten vermoeden dat dit kan verklaren waarom India lange tijd door de pandemie heen is gekomen.
Mexico-studie zorgt ervoor dat je rechtop gaat zitten en oplet!
Een nieuwe studie ontkracht ook het bezwaar dat eerdere onderzoeken te weinig gevallen aantroffen. Meer dan 200.000 records werden waargenomen in Mexico-Stad, 156.458 voordat het medicijn werd gebruikt, 77.381 erna – met 18.074 deelnemers die ivermectine gebruikten. Het onderzoek heeft dan ook een omvang die vergelijkbaar is met de fase 3-onderzoeken van de Covid-vaccins.
Sinds de introductie zijn er 68,6 procent minder ziekenhuisopnames geweest en toen Ivermectine werd ingenomen, steeg de waarde naar 74,4 procent. De auteurs van het onderzoek gaan uit van een 50 tot 76 procent lager risico op ernstige ziekte. Dit onderzoek staat niet op zichzelf: nadat het in mei 2020 in Peru werd uitgebracht, daalde het sterftecijfer in acht regio’s met 64 tot 91 procent. Zelfs bij patiënten die klaagden over langdurige symptomen, kon een inname van twee tot vier dagen bijna altijd verlichting bieden.
Bijna nog eens 50 onderzoeken komen altijd tot dezelfde conclusie: het maakt niet uit in welk stadium ivermectine wordt toegediend, het helpt het in bedwang te houden. Britse onderzoekers ontdekten dat zelfs profylactisch gebruik het risico op infectie met gemiddeld 86 procent verlaagt.
Deze bevinding zou een verklaring kunnen bieden voor het lage aantal gevallen en sterfgevallen in Afrika – ondanks de slechte medische infrastructuur. Het goedkope medicijn wordt daar al jaren gebruikt tegen parasieten. Een wetenschappelijk gepubliceerde analyse in januari bevestigt dat de statistische correlatie bestaat – zowel binnen Afrika als wereldwijd.
(Over)machtige tegenstanders!
Maar de afwijkende stemmen krijgen veel ruimte in de mediaruimte. Een lokaal medium kopte in maart de kop: “Angst voor Corona: mensen slikken ontworming voor paarden” en vergeleek de aanpak met zelfexperimenten met ontsmettingsmiddelen. Onder het mom van wetenschap heeft de FDA tenslotte een dierenarts gemobiliseerd en gestuurd die – zonder bewijs – waarschuwde voor ondoelmatigheid of zelfs schadelijkheid.
De doomers werden twee maanden geleden ondersteund door een studie in Colombia die alleen een remmend effect wilde vaststellen na klinisch veilige doses. De omstandigheden rond het onderzoek lijken echter twijfelachtig: het is uitgevoerd bij jonge patiënten die minder symptomen vertonen; Als gevolg van toedieningsfouten kregen alle deelnemers soms ivermectine en niemand een placebo.
Fondsen van het Pasteur Instituut en de farmaceutische bedrijven GlaxoSmithKline, Janssen, Merck Sharp & Dohme en Gilead gingen eerder naar de auteurs van de studie. Gilead vervaardigt het concurrerende product Remdesivir, Janssen heeft een vaccin op de markt en de rest deed tijdelijk onderzoek naar een vaccin. De studie verscheen een paar weken voordat de EMA besloot tegen de vrijgave. Trouwens: het Robert Koch Instituut raadt het ook af om het te gebruiken. Het zou niet de eerste keer zijn dat het verdwaalt in de zogenaamde “pandemie”.

Door admin

2 gedachte over “IVERMECTINE HET MEDICIJN TEGEN CORONA”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws