Inspectie maakt jacht op huisartsen die
coronamedicijnen voorschrijven:
‘Volledig gericht op vaccins!
Een groep huisartsen schrijft nog altijd ‘coronamedicijnen’ voor aan patiënten, bericht het AD. Het gaat om een groep rond Rob Elens, de arts uit Meijel die vorig jaar een aantal patiënten succesvol behandelde met deze medicijnen, maar vervolgens door de inspectie IGJ op de vingers werd getikt.
Succesvolle behandeling.
De artsen hebben volgens de krant zo’n 600 mensen ivermectine en hydroxychloroquine gegeven. Ze zeggen in een reactie dat ze zich aan de regels houden. Volgens het AD is de werking van de medicijnen ‘niet bewezen’. Net zo min als de vaccins die nu gebruikt worden, daar is de effectiviteit ook niet van bewezen. Maar de bijwerkingen van de vaccins zijn allesbehalve rooskleurig.
Nieuw onderzoek
De inspectie kondigt nieuw onderzoek aan naar de praktijken en zegt dat de middelen ‘vanwege mogelijk gevaarlijke bijwerkingen alleen geschikt zijn voor patiënten in het ziekenhuis’.
Blogger Jan Gajentaan merkt op dat in Marseille ruim 11.000 patiënten zijn behandeld met hydroxychloroquine en dat zij geen last kregen van bijwerkingen. Bovendien lag de mortaliteit daar vijf keer lager dan in Parijs volgens Gajentaan. “Wat doden bij de coronavaccinatie is geen enkel probleem natuurlijk,” zegt hij sarcastisch.

Rob Elens

Voor joker
De artsen krijgen bijval van voormalig ziekenhuisdirecteur Koos Dirkse. “Een stel bureaucraten als de IGJ schijnt het toch allemaal beter te weten dan de mensen uit de praktijk! En stel je voor dat bijvoorbeeld ivermectine zou helpen net als in andere landen! Dan staan de regering en de overheid voor joker! Volledig gericht op vaccins!” twittert hij.
“Het is natuurlijk niet de bedoeling dat er een supergoedkoop geneesmiddel wordt ingezet tegen corona,” reageert journalist Eric van de Beek. “Dat zou de biljoenenwinst die Big Pharma maakt met vaccins in gevaar brengen. En dus schieten de MSM te hulp om de artsen rond Rob Elens kapot te schrijven.”

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws