Hugo de Jonge is doodsbang voor de waarheid! Waarom?
Tijdens een recent debat in de kamer snoert Hugo de Jonge agressief de mond van het FVD. Wybren van Haga van het Forum Voor Democratie wordt grof en bruut afgekapt en mag zijn zin niet afmaken.
WAAROM?
Omdat Wybren erop wijst dat grote aantallen zieken en overlijdens onterecht als covid worden geregistreerd, en… dat bij overlijden door vaccins altijd wordt ontkend dat het door het vaccin komt.
Hugo is duidelijk doodsbang dat de waarheid bekend wordt, want als een echte dronken straatvechter bralde hij keihard door de FVD vertegenwoordiger heen, en beschuldigde hem ervan ‘nepnieuws’ te verspreiden.
‘Dat kan echt niet!’ gilde Hugo in paniek.
Hij schreef zelfs op Twitter dat het FVD gevaarlijk nepnieuws en misinformatie verspreidt. Wat Hugo misinformatie noemt is letterlijk de glasheldere waarheid die door miljoenen mensen – waaronder duizenden artsen – bekendgemaakt wordt.
Ontelbare mensen getuigen hoe ze voor een hartaanval, gebroken been, beroerte, of wat dan ook naar het ziekenhuis gingen, en tot hun verbijstering zagen dat ze als covid patiënt geregistreerd werden.
Artsen en verplegend personeel gaven aan dat ze onder zware druk worden gezet om dit te doen.
Begrafenisondernemers hebben getuigd hoe elke dode als covid geregistreerd staat, terwijl ze weten dat het larie en apekool is.
Alle bewijzen en getuigenissen kun je met eigen ogen zien op deze pagina:
Dat is geen nepnieuws zoals Hugo de Jonge het wil afschilderen, maar realiteit en waarheid die niet te ontkennen valt.
Daarom vraag ik jullie allemaal: alsjeblieft, deel deze pagina massaal! Stuur het naar je contacten via e-mail, post het in social media groepen, verstuur het naar je mailinglijsten, …
We moeten Nederland en België wakker maken
 voor het helemaal te laat is!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws