Zo ‘goed’ werken de coronavaccins:
‘Dit is een nagel aan de doodskist’
Wetenschappelijk bewijs
Alle Nederlanders die een coronavaccin willen, kunnen begin juli minimaal één keer geprikt zijn. Dat zei coronaminister Hugo de Jonge bij het televisieprogramma Op1. Dan zijn de mensen die dat willen dus gevaccineerd. En dan? Zijn ze beschermd tegen corona? Duitse wetenschappers hebben onderzocht hoe goed het vaccin van Pfizer werkt bij 80-plussers vergeleken met mensen onder de 60 jaar.
Het vaccin werkt niet bij ouderen.
Voormalig New York Times-verslaggever Alex Berenson heeft lang uitgekeken naar dit onderzoek. Wat blijkt? Het vaccin van Pfizer werkt helemaal niet goed bij ouderen. 17 dagen na de tweede dosis had een derde van de 80-plussers géén neutraliserende antilichamen. “Wow,” reageert hij. Van de mensen jonger dan 60 had 2 procent geen antilichamen.
Nagel aan de doodskist
En 17 dagen na de eerste dosis had slechts 1 procent van de oudere groep en 16 procent van de jongere groep neutraliserende antilichamen. Dit is gelijk ook het antwoord op de vraag waarom mensen in Israël nog steeds ziek worden en sterven, ook na vaccinatie, zegt Berenson. “Eén dosis is vrijwel nutteloos.”
Berenson: “Dit is nog een nagel aan de doodskist van de theorie dat vaccins op magische manier een einde maken aan de epidemie.”
Steeds meer maatregelen
Ondertussen worden er steeds meer maatregelen uitgerold. Zo kunnen mensen die vanuit risicogebieden met eigen vervoer naar Nederland komen straks worden verplicht om nog voor de grens een coronatest te doen, staat in een wetsvoorstel van het kabinet. Daarnaast zei De Jonge dat de quarantaineplicht voor mensen die vanuit het buitenland naar Nederland reizen deze maand komt.

Het kabinet werkt ook aan een coronapaspoort voor mensen die zijn gevaccineerd, zich hebben laten testen of onlangs corona hebben gehad. Zo’n paspoort biedt die mensen meer vrijheid. Ze kunnen bijvoorbeeld naar een concert, festival of bioscoop.
Kijk hieronder de video, van faalminister Hugo de Jonge

Wij willen toch niet zo’n kwakzalver terug, het Nederlandse volk heeft recht op een betrouwbare regering.
Doe Nederland een plezier
en stem geen Rutte vier!
STEM 17 MAART NEDERLAND VRIJ!!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws