Vaccinatie Israël: ‘Dit is een nieuwe Holocaust’
Israël is wereldkampioen vaccineren, maar daar hangt een flink prijskaartje aan. Het coronavaccin van Pfizer veroorzaakt honderden keer meer sterfgevallen onder jongeren en tientallen keer meer sterfgevallen onder ouderen dan het coronavirus, zeggen Hervé Seligmann en Haim Yativ van de Aix-Marseille Université in Frankrijk.
De krant France-Soir sprak met het tweetal naar aanleiding van een artikel op de Israëlische website Nakim.org. Yativ en dr. Seligmann analyseerden vaccinatiecijfers uit Israël en vergeleken die met gegevens afkomstig van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Ze deden een beangstigende ontdekking en luiden de noodklok.
Ze stelden vast dat er grote verschillen zitten tussen de vaccinatiegegevens die worden gepubliceerd door de autoriteiten en de cijfers die ze zelf hebben verzameld via onder andere de Israëlische nieuwssite Ynet, de database van het Israëlische ministerie van Volksgezondheid en het Amerikaanse Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).
Iets opmerkelijks
Het tweetal keek naar de sterfgevallen die zijn gemeld tijdens de eerste grote vaccinatieperiode, die vijf weken duurde. Nadat men in Israël was begonnen met vaccineren, gebeurde er iets opmerkelijks: het aantal sterfgevallen steeg snel. 2337 van alle ruim 5000 sterfgevallen door corona, bijna de helft, deden zich voor tussen december en februari. Israël begon op 20 december met het vaccineren van de bevolking.
Binnen vijf weken na de eerste dosis overleed minstens 0,05% van alle mensen die het vaccin kregen, becijferden Yativ en Seligmann. Van de 65-plussers overleed 0,186%, wat ongeveer overeenkomt met de 0,2% die is gemeld door het Israëlische ministerie van Volksgezondheid. Dit percentage is later door het ministerie zonder uitleg bijgesteld naar 0,005%
Nieuwe Holocaust
De auteurs concluderen dat het Pfizer-vaccin gedurende de vaccinatieperiode van vijf weken zo’n 40 keer meer ouderen en 260 keer meer jongeren doodde dan het virus.
Het tweetal zegt te hopen dat kinderen dit bloedbad bespaard blijft. Ze spreken van ‘een nieuwe Holocaust’.
[Israël National News]

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws