Grote corona-uitbraak onder gevaccineerden in
woonzorgcentrum in Nijvel, 12 doden!
In een woonzorgcentrum in het Belgische Nijvel zijn 12 mensen overleden na een grote corona-uitbraak. Bijna alle bewoners waren gevaccineerd. Experts onderzoeken nu wat de reden is van de uitbraak, meldt de VRT.

Nos Tayons Nijvel

Zo’n 95 procent van de bewoners van het woonzorgcentrum, Nos Tayons in Waals-Brabant, is gevaccineerd met Pfizer en toch raakte de helft van de 119 bewoners besmet. De 12 bewoners die zijn overleden waren allemaal ingeënt.
De Delta-variant zou er rondgaan. In Groot-Brittannië is bijna een derde van de mensen die overlijden met de Delta-variant volledig gevaccineerd, valt te lezen in een rapport. De Delta-variant is daar inmiddels dodelijker voor gevaccineerden dan voor niet-gevaccineerden, schrijft weekblad Wochenblick.
Buitengewoon gevaarlijk
Dit is waar Geert Vanden Bossche, een onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige, eerder al voor waarschuwde. Hij schreef in een verklaring dat de coronavaccins een bedreiging vormen voor de gezondheidstoestand van de algemene bevolking.
De huidige coronavaccins zijn ongeschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal toegediend te worden te midden van een pandemie, zei Vanden Bossche, die eerder werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation.
Het vaccin dwingt het virus om te muteren. Na enkele doelgerichte mutaties zal het volledig resistent worden tegen antistoffen tegen corona, ongeacht of die via natuurlijke infectie dan wel door vaccinatie werden opgewekt. Gevaccineerden zijn op dat moment alle immuniteit tegen corona totaal verloren, zei de viroloog.
Desastreuze gevolgen
Vooral ouderen met een zwak immuunsysteem die al gevaccineerd zijn, lopen volgens hem risico. Antilichamen die na de vaccinatie gevormd worden, vallen vooral het spike-eiwit van het coronavirus aan. De mutaties stellen het uiteindelijk in staat te ontsnappen aan de door het vaccin opgewekte antilichamen.
Dit kan desastreuze gevolgen hebben en tot massale sterfte leiden, stelt Vanden Bossche. “Het leidt onvermijdelijk tot resistentie tegen het vaccin. Als gevolg van de massale vaccinatie zullen vooral de ouderen, die als eerste gevaccineerd werden, plotseling niet langer beschermd zijn.” Ook Nobelprijswinnaar Luc Montagnier heeft gewaarschuwd dat de coronavarianten worden veroorzaakt door de vaccins.

Door admin

7 gedachte over “Grote corona-uitbraak onder gevaccineerden”
 1. Jammer dat deze site zich alleen richt op uitsluitend Dit logische gevolg als bedrijven het werk van politici doen.

  Wat bedrijven deden als voorbereiding op pandemie is winstgevend en hen niet aan te rekenen in een hypocriet, ziek land.

 2. DE GEZONDHEIDS DIENSTEN ZIJN IN WERKELIJKHEID ON-GEZONDHEIDSDIENSTEN BEDOELT OM KLACHTEN IN STAND TE HOUDEN ZODAT ER MILJARDEN TRILJARDEN AAN VERDIENT KUNNEN WORDEN

 3. ALLE GRENZEN WEG GELD AFSCHAFFEN WERELDWIJD GEBOORTEBEPERKING EN BILJOENEN BOMEN PLANTEN ZODAT DE AARDE WEER KAN HERSTELLEN……

 4. GEEN ENKELE POLITICUS KOMT BELOFTEN NA IN GEEN EEN LAND TER WERELD!!

  TROUWENS DEZE WEBSITE ZIT OOK ONDER DE CENSUUR EN TOONT EENZIJDIGE INFORMATIE

  VIND NERGENS TERUG ARTIKEL DAT VACCINS DE IMMUNITEIT AANTASTEN ZODANIG DAT STRAKS NIEMAND NERGENS MEER TEGEN BESTAND IS??

  OOK HET ARTIKEL DAT ER CHIPS IN VACCINS ZITTEN ZODAT STRAKS ALLE OVERHEDEN ONS KUNNEN CONTROLEREN>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>!!!!!!!!!!!!!!!!! GOED LEZEN ADMIN aub!!! anders maakt U zich schuldig aan censuur:(

  https://www.frontnieuws.com/sluitend-bewijs-covid-19-was-gepland-om-de-nieuwe-wereldorde-te-lanceren/?fbclid=IwAR2gDVlZTIQpi43V0jvzNTSl7zjbg-Be-nUXyvYQi-KCl_XRKgyZI46OSbs

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws