De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerde
anderen kunnen besmetten
Steeds meer berichten van ongevaccineerden die ziek worden na contact met gevaccineerden
Vaccinatiepaspoort voor binnenlandse evenementen.
De Tweede Kamer en minister Hugo de Jonge debatteerden donderdag de hele dag over een wetsvoorstel om mensen met een negatieve testuitslag toegang te geven tot musea, theaters en sportwedstrijden. Het ging tijdens het debat niet alleen over toegangstesten, maar ook over de coronavaccinaties. Als het aan het kabinet ligt, komt er namelijk een vaccinatiepaspoort voor binnenlandse evenementen. Afgelopen maand kondigden de media met veel fanfare aan dat je na vaccinatie het coronavirus niet meer kunt overdragen.

“Goed nieuws: vaccinatie tegen corona beschermt niet enkel de ingeënte persoon zelf, maar voorkomt ook besmetting van anderen,” schreef het AD.
Met dat virus mee terug naar huis
Coronaminister Hugo de Jonge zei donderdag tijdens het debat echter dat gevaccineerde anderen wel degelijk kunnen besmetten. “Dan zou het kunnen zijn dat je de mensen met een negatieve testuitslag binnen hebt, achter die poort van de toegangstesten. De mensen die gevaccineerd zijn, dragen het virus bij zich in de keel en zijn natuurlijk veel minder besmettelijk, maar intussen kunnen ze het virus tijdens het festival overdragen aan, en vervolgens gaan de mensen die een negatieve testuitslag hadden – die op dat moment dus zelf niet besmettelijk waren – alsnog met dat virus mee terug naar huis. Dat kan. Het is niet onmogelijk.” (Video Twitter)
Bedreiging
De Jonge voegde toe dat RIVM-baas Jaap van Dissel hier ook al eens op heeft gewezen in een technische briefing. Mensen die het vaccin nemen om anderen te beschermen, lijken dus bedrogen uit te komen.
Ook uit de Verenigde Staten, komen steeds meer berichten van ongevaccineerde mensen die ziek worden na contact te hebben gehad met gevaccineerde mensen. Vanwege de tamelijke schokkende aard van deze berichten heb ik eerst nader onderzoek gedaan voordat dit te publiceren. Tot mijn verontrusting blijkt het wel degelijk een plausibele verklaring te zijn die wetenschappelijk onderbouwd kan worden. Er is natuurlijk nog geen reden voor paniek, maar wel om extra goed op te passen, want als dit bizarre fenomeen zich verder verspreidt – en misschien is dat in India, waar al zo’n 150 miljoen Covid prikken zijn gezet en dat juist nu een dramatische ‘derde golf’ zou beleven, reeds het geval? – dan betekent dit dat niet ongevaccineerde mensen, maar juist gevaccineerden een gevaar voor de samenleving zouden kunnen gaan vormen.
Diverse soorten bloedingen, diarree, huidklachten
Van een zeer betrouwbare bron in Nederland hebben we vernomen dat de laatste dagen diverse ongevaccineerde mensen in de directe omgeving last hebben gekregen van bloedneuzen, oorbloedingen, malaise, diarree en huidklachten nadat ze contact hebben gehad met gevaccineerden.
Ook in de Verenigde Staten zijn plotselinge vreemde bloedingen de meest gemelde klacht. Vooral vrouwen lijken extra gevoelig te zijn, en klagen over uitblijvende, onregelmatige en/of hevige en ook zeer pijnlijke menstruaties. Dit zou een aanwijzing kunnen zijn voor eerdere waarschuwingen van wetenschappers – en zoals overigens ook gewoon te lezen is in de bijsluiters van vaccinfabrikanten zoals Pfizer – dat de Covid vaccins van invloed kunnen zijn op de vruchtbaarheid en de voortplantingsorganen.
Veel zwangere vrouwen blijken last te krijgen van bloedingen, en er zouden zelfs al miskramen zijn gemeld. Andere ongevaccineerden krijgen kort na contact met gevaccineerde last van migraine, neusbloedingen en blauwe plekken (onderhuidse bloedingen). Er zijn ook berichten dat huisdieren zijn gestorven na te zijn aangeraakt door een gevaccineerd persoon.
‘Veel vrouwen met menstruatieklachten’
Chloe Angeline, een holistische vrouwenarts, plaatste vorige week een video waarin ze vertelde in zeer korte tijd een enorm aantal vrouwen met menstruatieklachten in haar praktijk te hebben gekregen. ‘En er zijn vrouwen die al in menopauze zijn, en weer ongesteld zijn geworden… Het is in onze kring welbekend dat als vrouwen in menopauze dit overkomt, het kanker is.’
‘Dit gaat om het opkomen voor de gezondheid van de mensheid… Achter de schermen is er iets gaande. De vrouwelijke gezondheid is het doelwit… en het veroorzaakt een aanzienlijke daling van het mannelijke sperma… Ze proberen ons te steriliseren… We hebben het aantal miskramen met bijna 400% zien stijgen.’
‘Dode huisdieren en voortplantingsproblemen bij mensen’
Een andere video is gemaakt door een verpleegkundige die berichten kreeg dat tegen Covid-19 gevaccineerde mensen onbedoeld huisdieren hebben gedood door hen enkel aan te raken. Op haar website staat veel info. Ze zegt onder meer het volgende: ‘
Veel mensen noemen dit shedding, en daarmee denken ze aan… verzwakte virale (vaccins), maar dat is niet wat dit is. Dit is mRNA gentherapie die uw lichaam aanzet tot het aanmaken van spike proteïnen… Dit zijn experimenten met mensen, wat nog nooit eerder is gedaan. Het verandert de menselijke samenstelling van het lichaam. Dit proces begint in het lichaam en stopt niet. Het komt uit hun adem, het komt uit hun poriën… Deze spike proteïnen veroorzaken voortplantingsproblemen in mensen, en zorgen ervoor dat mensen worden gesteriliseerd.’
Vreemde blauwe plekken, migraine, miskramen
‘Vrouwen en mannen die in contact zijn geweest met mensen die dit vaccin hebben gekregen.. raken plotseling bedekt met vreemde blauwe plekken… Vrouwen zo jong als 10 jaar oud worden vroeg ongesteld, 11 jaar oude meisjes krijgen het twee keer per maand, en andere mensen krijgen zware migraine… Mensen hebben bloedproppen zo groot als hun vuist… Mannen wier partner het vaccin kreeg, gaan naar bed en zitten onder de blauwe plekken als ze wakker worden.’
‘Er bestaat het risico dat mensen doodgeboren of beschadigde foetussen krijgen als ze in de buurt van mensen zijn geweest die het (Covid vaccin) hebben gekregen, omdat het miskramen kan veroorzaken… We kunnen niet weten of het menselijke lichaam ooit dit mechanisme waarmee spike proteïnen worden geproduceerd zal stopzetten. Mensen die het (vaccin) hebben gehad zouden die dus voor altijd kunnen blijven aanmaken.’
Op 16 april berichtte de Montana Daily Gazette, een conservatieve Amerikaanse christelijke nieuwssite, dat ‘Ongevaccineerde Vrouwen miskramen melden na interacties met gevaccineerde mensen.’ Op 7 april stond in de grote Britse krant Daily Mail al te lezen dat ook steeds meer gevaccineerde vrouwen klagen over grote veranderingen in hun menstruatie nadat ze zich hebben laten inspuiten met deze experimentele gentherapie ‘vaccins’.
Mensen ademen talloze proteïnen uit
Het is in de wetenschap al jaren bekend dat mensen een grote verscheidenheid aan stoffen uitademen. Adem bevat zelfs een moleculaire ‘blauwdruk’ die uniek is voor ieder individu (een soort ‘vingerafdruk’). In die adem kunnen ook diverse soorten proteïnen (eiwitten) zitten, zoals een team Franse wetenschappers in 2017 constateerde. Bij twee groepen van ieder 10 gezonde personen werden 229 unieke proteïnen in de adem aangetroffen, waarvan 153 in beide groepen. De meesten proteïnen bleken afkomstig te zijn uit de longen en luchtwegen, en acht uit het speeksel. Dat maakt het uitademen van het ziekmakende spike eiwit dat door covid-19 vaccins wordt aangemaakt zeer wel mogelijk en wellicht zelfs waarschijnlijk.
Antistoffen door vaccins vallen essentieel zwangerschapsproteïne aan
Dit spike proteïne vertoont overigens bijzonder veel overeenkomsten met het natuurlijke syncytine-1, een essentiële proteïne voor een succesvolle zwangerschap. Dit betekent dat de antilichamen die het menselijke lichaam door een Covid-19 vaccin tegen het spike-eiwit (van het SARS-CoV-2 virus) aanmaken, ook deze syncytinen kunnen aanvallen en vernietigen. Bij vrouwen kan dit de vorming van een placenta voorkomen, waardoor ze permanent onvruchtbaar worden. Deze spike eiwitten verdwijnen namelijk nooit meer uit het lichaam en worden, zoals we al hebben geschreven, mogelijk zelfs constant aangemaakt.
Mensen worden geprogrammeerd, maar voor wat?
‘mRNA is als software,’ legde Moderna’s CEO Stéphane Bancel enige tijd geleden uit. ‘Je drukt gewoon op de knop en een heleboel zaken gaan zich ontwikkelen.’ Volgens Moderna’s Chief Medical Officer Tal Zaks heeft het inbrengen van genetisch manipulerend mRNA in het lichaam ‘ingrijpende gevolgen hebben voor alles, van de griep tot kanker… Feitelijk hacken wij de software van het leven.’
Dus waar worden mensen die zich met deze ‘vaccins’ laten inenten dan voor geprogrammeerd? Is dat enkel om een spike eiwit aan te maken (en dan maar zien wat er van dit experiment met miljarden mensen komt), of zit daar wellicht een andere, nog veel duisterdere agenda achter? Worden mensen geprogrammeerd om alleen nog maar technocratische slaven te kunnen zijn, en daar zelfs blij mee te zijn?
Wordt hun genetische code zo veranderd, dat er voorgoed een eind komt aan hun mogelijkheid zich voort te planten, en misschien zelfs aan hun vrije wil? Wordt het ‘energieveld’ van ieder gevaccineerde mens, uw menselijke ‘geest’, misschien wel volledig afgesloten en ‘dood’ gemaakt, zodat u uw unieke persoonlijkheid, uw ‘ik’ verliest, en als een willoze ‘cyborg’ opgaat in een wereldwijd digitaal gecontroleerd netwerk?
Topwetenschappers vrezen ‘wereldwijde catastrofe’ en ‘massale depopulatie’
Eén van de felste critici van het eerste uur, dr. Sherri Tenpenny, zei onlangs in een discussie met dr. Carrie Madej, dr. Christiana Northrup, dr. Larry Pavlovsky en dr. Lee Merritt dat het meer op een vorm van transmissie lijkt, dus besmetting, in plaats van op shedding. De Duitse microbioloog dr. Sucharit Bhakdi is in Europa één van de belangrijkste kritische wetenschappers, en waarschuwde vorig jaar al dat de Covid-vaccins in werkelijkheid bedoeld zijn ‘om een wereldwijde catastrofe te veroorzaken en de mensheid te decimeren.’
De overeenkomstige visie van dr. Mike Yeadon, ex-vice president van Pfizer, hebben we regelmatig in artikelen besproken. Hij heeft letterlijk gezegd dat ‘als iemand een groot deel van de wereldbevolking kwaad wil doen of wil doden, dan kunnen de systemen die nu worden klaargezet dit mogelijk maken. Het is mijn weloverwogen mening dat het volledig mogelijk is dat dit (Covid vaccin) gebruikt zal worden voor depopulatie op massale schaal.’
‘Wee de zwangeren en zogenden’
‘Wee de zwangeren en zogenden in die dagen… Want er zal dan een grote verdrukking zijn, zoals er niet geweest is van het begin van de wereld tot nu toe, en ook nooit meer wezen zal. En indien die dagen niet ingekort werden, zou geen vlees behouden worden.’ (Matteüs 24:19a+21-22)
In de context lijkt deze profetie van Jezus Christus in eerste instantie te gaan over de val van Jeruzalem en vernietiging van de Tempel tussen het jaar 68 en 70 (‘bidt dat uw vlucht niet… op een sabbat valt’, vs. 20, vergelijk Lucas 21:23 ‘Wee de zwangeren en zogenden in die dagen! Want er zal grote nood zijn over het land en toorn over dit volk‘, en Marcus 13:14: ‘‘.. laten dan die in Judea zijn, vluchten…’). Toch lijken deze passages nu ook op bijna huiveringwekkende manier van toepassing te zijn op de laatste fase van de eindtijd waar we sinds 2020 in terecht lijken te zijn gekomen.
Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst
Mensen weigeren vaccinatie door kennis!

Door admin

Een gedachte over “Gevaccineerden kunnen anderen besmetten”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws