Een tweede Neurenberg-tribunaal wordt voorbereid
en een class action wordt opgezet.
Een class action, in het Nederlands een representatieve actie of groepsvordering genoemd, is een vorm van rechtspraak waarin een grote groep mensen collectief een vordering bij de rechter brengt of waarin een bepaalde klasse verdachten vervolgd wordt.
Reiner Fuellmich krijgt die ondersteuning van de duizenden advocaten wereldwijd om het in Davos opgezette Covid19-schandaal voor het tribunaal te krijgen. (bron) (bron)
Reiner Fuellmich is de advocaat die er mede in is geslaagd de autogigant Volkswagen veroordeeld te krijgen wegens het modificeren van katalysatoren en het sjoemelen met cijfers daarover.

En het is dezelfde advocaat die erin slaagde Deutsche Bank als een criminele onderneming veroordeeld te krijgen. (bron)(bron) (bron)(bron)

De Deutsche Bank stemde ermee in om meer dan $ 130 miljoen te betalen om de zaak vanwege buitenlandse corruptiepraktijken en fraudezaken op te lossen/af te kopen. (bron)
COVID19 wordt zaak van de eeuw
Nu staat hij dus voor zijn volgende klus. De klus van zijn leven, gesteund door duizenden advocaten en experts wereldwijd
Volgens Reiner Fuellmich is alle fraude door Duitse bedrijven gepleegd niets in vergelijking met de schade die deze Covid-19-zwendel heeft veroorzaakt en nog steeds veroorzaakt.
Deze Covid-19-crisis moet worden omgedoopt tot het “Covid-19-schandaal” en alle verantwoordelijken moeten worden vervolgd voor civiele schade als gevolg van manipulatie en vervalste testprotocollen.
Daarom zal een internationaal netwerk van bedrijfsjuristen de grootste onrechtmatige zaak aller tijden procederen namelijk Het Covid-19-fraudeschandaal dat ondertussen is uitgegroeid tot de grootste misdaad tegen de menselijkheid ooit.
Op initiatief van een groep Duitse advocaten werd een Covid-19 onderzoekscommissie ingesteld met als doel een collectieve actie op internationaal niveau in te stellen op basis van Angelsaksisch recht. (bron) (bron)
Covid-19-schandaal nooit een gezondheidskwestie geweest!
Dr. Fuëlmich op 15 februari 2020:
“De hoorzittingen van o.a. honderden wetenschappers, artsen, economen en juristen van internationale faam die sinds 7 oktober 2020 zijn uitgevoerd door de Berlijnse onderzoekscommissie naar de Covid-19-affaire, hebben inmiddels aangetoond met een waarschijnlijkheid die de 100% zekerheid benadert dat het Covid-19-schandaal nooit een gezondheidskwestie was.”
De zittingen zijn hier te vinden:
https://corona-ausschuss.de/sitzungen/
“Het was eerder een kwestie van het versterken van de macht, onwettig verkregen door criminele methoden van de corrupte “Davos-kliek”, door de rijkdom van de bevolking over te dragen aan de leden van Davos over de ruggen van onder andere de kleine, en met name middelgrote ondernemingen.”
De conclusie van de commissie is dat Covid-19 wordt gebruikt als een afleidingsmanoeuvre door zakelijke en politieke ‘elites’ met als doel marktaandelen en rijkdom te verschuiven van kleine en middelgrote bedrijven naar wereldwijde platforms zoals Amazon, Google, Uber, en andere bigtech en multinationals. (bron)
“Platforms zoals Amazon, Google, Uber en andere bigtech hebben zich zo hun marktaandelen en hun rijkdom eigen gemaakt.”, aldus Fuelmich.

Beroep tot nietigverklaring van de goedkeuring van een vaccinatie, ingediend tegen de Europese Commissie, rechtszaak in New York over het statuut van PCR-tests, Duitse rechtszaken, Canadese rechtszaken, Australische rechtszaken, Oostenrijkse rechtszaken, rechtszaken bij het Internationaal Gerechtshof en bij de Europese rechtbank voor mensenrechten

“We hebben gezien wat keer op keer is bevestigd: de gevaarlijkheid van het virus is ongeveer hetzelfde als die van de seizoensgriep, ongeacht of het een nieuw virus is of dat we gewoon mee te maken hebben met een influenza omgedoopt tot Covid-19 pandemie”

Dr. Reiner Fuellmich

PCR-Tests
Ondertussen kunnen de PCR-tests van Drosten ons HELEMAAL NIETS vertellen over besmettelijke infecties. Daar is de test simpelweg onomstotelijk bewezen NIET voor gemaakt en niet toe in staat.
Om het nog erger te maken: de gezondheids- en economische schade die door de anticovid-maatregelen is veroorzaakt, is zo verwoestend dat het nodig is om te spreken van een historisch uniek niveau van vernietiging.
Om de bevolking in paniek te brengen werden er gevaarlijke en schadelijke inperkingsmaatregelen ingevoerd (zelfs door de WHO) zoals het verplicht dragen van een nutteloos en gevaarlijk mondmasker en social distancing. Nutteloos en contraproductief. De bevolking was dus “klaar” voor de injecties. ​
De wereldbevolking diende als proefkonijn voor deze experimentele injecties van genen, zowel geleidelijk als extreem snel.
Ondertussen eisen steeds meer mensen, en niet alleen advocaten, naast de onmiddellijke beëindiging van deze dodelijke maatregelen een rechterlijke toetsing door een werkelijk onafhankelijk internationaal tribunaal, naar het model van de processen in Neurenberg.
Een voorbeeld van een dergelijk verzoek van de Engelse arts Dr Vernon Coleman was te vinden op YouTube maar is verwijderd:
Wij denke dat het om deze video gaat:

Bovendien blijkt uit een interview met een klokkenluider uit een Berlijns bejaardentehuis dat van de 31 mensen die daar zijn ingeënt, sommigen met dwang en daadwerkelijk geweld in de aanwezigheid van Bundeswehr-soldaten, terwijl hun (nutteloze) “test” negatief was voorafgaand aan de vaccinatie. Er zijn nu 8 mensen overleden en 11 mensen hebben ernstige bijwerkingen. (bron)
Wat staat er werkelijk op het spel?
Om volledig te begrijpen wat er op het spel staat met dit nieuwe Neurenbergse tribunaal om de grootste misdaad aller tijden te berechten, moeten we beginnen met de leugen van Drosten en het Corman-Drosten paper over de PCR–test in naam van Davos.. Één van de grofste leugens uit de geschiedenis die onwaarschijnlijk veel schade heeft aangericht en waar alles aan vast hangt.
Dan Klaus Schwab, de grote architect van deze gigantische gijzeling, de sponsors van de financiële oligarchie, de politici aan het hoofd van de EU bewapend met de uitvoering van de richtlijnen van Drosten en de WHO was wat ertoe leidde dat alle westerse regeringen de vernietigende beslissingen namen over inperking, avondklok, verplicht masker dragen, social distancing en andere draconische maatregelen tegen een niet bestaand gevaar.
Daarbovenop worden mensen gemotiveerd zich te laten vaccineren gebaseerd op een leugen. Werkt dat niet dan zullen de regeringen de bevolkingen dwingen. Direct of indirect.
“Dit zijn de waarheden die de maskers zullen afdoen van degenen die verantwoordelijk zijn voor de gepleegde misdaden.”, zegt dr. Fuellmich,
En tegen politici die vertrouwen hadden in deze corrupte cijfers zegt hij:
De internationale juridische coalitie zal nog deze maand operationeel worden.
Tevens tracht de commissie beschermende maatregelen te nemen zoals regionale landbouwstructuren beschermen, een regionale valuta beveiligen om te voorkomen dat er een nieuwe valuta “van bovenaf” wordt toegewezen en werkt men aan de wederopbouw van een nieuw medialandschap dat echte onafhankelijke informatie biedt. (bron)
Extra bronnen:
Alle zittingen (41 stuks)

Beoordeel dit artikel alstublieft. En deel het op social media. Het helpt mee om door de censuur heen te komen.

Door admin

2 gedachte over “Een tweede Neurenberg-tribunaal is voorbereid”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws