Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort
na start vaccinaties.
De enorme dodengolf die India heeft getroffen begon pal na het begin van de massale vaccinatiecampagne.
Veel Indiërs schrijven op internationale forums er zeker van te zijn dat deze mensen niet aan Covid-19 sterven, maar door de vaccins – precies het scenario zoals we dat al ongeveer een jaar hebben geschetst, en wat door de statistieken wordt bevestigd.
Daaruit valt eveneens op te maken dat toen India in september 2020 corona patiënten met Ivermectine begon te behandelen, het aantal sterfgevallen fors daalde. Na het begin van de vaccinaties – zoals u weet in werkelijkheid experimentele gentherapie / genetische manipulatie – gebeurt juist het exact omgekeerde.
In het Westen en ook Nederland is Ivermectine ongewenst. Voor zover ons bekend mogen artsen het niet aan (veronderstelde) coronapatiënten voorschrijven.
We voorspelden vorig jaar al dat een eventuele ‘derde’ golf door deze ‘vaccins’ zou worden veroorzaakt, maar door politiek en media aan een mutatie of nieuw virus zouden worden toegeschreven.

Ook mondkapjes is onzin, het berust op drijfzand

Door admin

Een gedachte over “Dodengolf India door Corona of door Vaccinatie?”
  1. Ik had nog niet van jullie gehoord,totdat ik het bericht kreeg over de FVD over 5 mei dat er terrecht bij 2020 nu een kruis staat,jullie hadden er ook voor getekend,zonder dat bericht had ik jullie niet gevonden,maar hele goede site van jullie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws