Onbegrijpelijk dat Rutte en De Jonge deze
dictatoriale maatregel durfden in te voeren’
Wappie Rutte en faalminister De Jonge verlengen de avondklok met drie weken. Dat betekent dat tot en met 2 maart na 21.00 uur niemand de straat op mag zonder geldige reden. De avondklok ging in op 23 januari en zou in eerste instantie gelden tot komende woensdag. Deze wordt dus nu verlengd tot 3 maart.
Onacceptabele maatregel
Diverse partijen onder wie FVD en PVV blijven zich verzetten tegen deze zinloze maatregel. VVD, CDA en hun linkse gedoogpartijen sluiten Nederland nog een maand langer op. Avondklok blijft een volledig onacceptabele en tirannieke maatregel die ontzettend veel Nederlanders in de psychische afgrond stort. Ook het effect van de avondklok is nog niet duidelijk.
Uit de verlenging van de avondklok spreekt pure minachting voor de individuele vrijheid. Onbegrijpelijk dat Rutte en De Jonge deze dictatoriale maatregel überhaupt durfden in te voeren; onbegrijpelijk dat hij wordt verlengd. Nederlanders zullen dit niet vergeten op 17 maart.”
Het lef ontbreekt
Ook Denk is fel tegen de avondklok. “Opzichtig sorteerden vorige week VVD en CDA al voor. Zoals eerder zullen we zien dat bij D66, GroenLinks, PvdA en SP het lef ontbreekt om korte metten te maken met de avondklok,” stelt fractievoorzitter Tunahan Kuzu.
Auteur Hans van Tellingen herinnert ons eraan dat de avondklok is ingesteld omdat het RIVM half januari verwachtte dat er 170.000 ‘besmettingen’ (lees: ‘positieve gevallen’) per dag zouden zijn vanwege de Britse mutant. “De realiteit betreft nu circa 3900 gevallen per dag. En toch wordt de avondklok verlengd. Snapt u het nog?”
STEM 17 MAART NEDERLAND VRIJ !!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws