Groot nieuws uit Amerika, het is Officieel, Corona is een Leugen, de Mainstream media, verbergt de waarheid, WHO, BIG TECH, Big Pharma, zullen allemaal verantwoordelijk worden gehouden, voor deze ramp in de hele wereld.
We hebben al eerder vermeld dat Corona één grote leugen was, dit is nu de bevestiging. Covid-19-pandemie heeft nooit bestaan! Ik ben de tel kwijtgeraakt van het aantal manieren waarop politici en journalisten hebben geprobeerd om het publiek te misleiden.
De mainstream media wordt ook flink aangepakt omdat ze de burgers onthouden van het juiste nieuws.
Ivermectine behandeling
Zoveel doden hadden kunnen worden voorkomen al er op tijd gestart waren met behandelen met Ivermectine. Artsen waren al mee begonnen met deze behandeling. Deze artsen behaalde goede resultaten, maar werden op de vingers getikt hiervoor en moesten gedwongen stoppen.
Nu worden in verschillende landen massaal goede resultaten geboekt met Ivermectine. En in die tussentijd zijn er ontzettend veel onnodige doden te betreuren.

Amerikaanse senaat doet boekje open

Iedereen die aan deze leugen hebben mee gewerkt zullen ter verantwoord worden geroepen, en strafrechtelijk worden vervolgd.

Mensen moeten meer vertrouwen hebben in hun eigen immuunsysteem dan een experimenteel vaccin.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws