Roemeense longarts geneest 100% van 1000
corona patiënten met simpele medicijnen.

Grove fouten gemaakt met beademing corona patiënten, die daar juist door zijn gestorven’

De Roemeense longarts Flavia Groşan (foto) zegt 100% van zo’n 1000 corona patiënten te hebben genezen met behulp van simpele en goedkope medicijnen. Ze moest eind maart haar claims voor het Bihor Medische Tuchtcollege toelichten, maar werd vanwege haar aantoonbare successen vrijgesproken van foute praktijken. Groşan, die in de stad Oradea (bij de grens met Hongarije) woont, is al enige tijd een veel geziene medicus in de Roemeense media, waar ze steeds zware kritiek uit op het gevoerde beleid.
Atypische longontsteking
De longarts, die 20 jaar ervaring heeft, behandelt corona in alle fasen als een ‘atypische longontsteking’. Volgens Groşan zijn er grove fouten gemaakt met het (overmatig en/of geïntubeerd) beademen van corona patiënten, waardoor velen volgens haar onnodig zijn gestorven. Teveel zuurstof over te lange periodes kan namelijk tot longoedeem lijden, waardoor patiënten kunnen overlijden. Intubatie is nòg gevaarlijker (want daarmee worden de toch al aangetaste longblaasjes ‘opgeblazen’, met de dood als gevolg. Zie o.a. ons artikel van 7 juni 2020: Wetenschappelijke studie bevestigt longschade corona patiënten door beademingsapparaten).
Volgens Groşan moeten corona patiënten daarom minder zuurstof krijgen, in ieder geval niet meer dan ze nodig hebben. Ze geeft haar patiënten onder meer het ontstekingsremmende antibioticum clarithromycine, wat een krachtigere vorm is van het in Nederland bekende azitromycine, en bovendien de reden dat ze deze zwakkere variant liever niet gebruikt. Ze past clarithromycine al 10 jaar lang met groot succes toe bij patiënten met zowel virale als atypische longontstekingen.
‘Geef geen codeïne, dan lopen de longen vol en kunnen ze niet meer ademen’
Ze waarschuwde tegen het voorschrijven van Kaletra (anti-HIV medicijn, lopinavir) en codeïne aan Covid-19 patiënten, omdat die de symptomen alleen maar erger zouden maken. Een aantal verplegers in het ziekenhuis waar ze werkt merkten dit op en stopten met het toedienen van deze middelen. Artsen waren vervolgens verbaasd dat het met deze patiënten veel beter ging, en ze ook geen diarree kregen. Codeïne gaat hoesten tegen, maar daardoor kunnen patiënten juist stikken in hun eigen longslijm, zo legde ze uit. Omdat hun longen vollopen raken velen in paniek als ze merken dat ze amper meer adem kunnen halen. ‘En dan krijgen ze pijnstillers en worden ze aan de beademing gelegd. Nou, dan kan alleen goddelijke genade hen nog redden!’
‘Jammer dat mensen zo snel naar ziekenhuis gaan terwijl ze thuis kunnen genezen’
De Visegrad Post plaatste een (vertaald) interview met Groşan waarin ze het zei te betreuren dat zieke mensen meteen naar het ziekenhuis willen of moeten, terwijl ze met eenvoudige medicijnen gewoon thuis kunnen herstellen en genezen.
In haar eigen familie genas ze met haar protocol vijf mensen in de leeftijd van 37 tot 97 van corona. Hoewel haar collega longartsen haar behandeling nog steeds afwijzen en de media haar ronduit vijandig bejegenen, is ze bij het Roemeense volk enorm populair geworden. (1)
Artsen VS, Italië, Groot-Brittannië constateerden vorig jaar hetzelfde
Artsen en verplegers in de Verenigde Staten, Italië, Duitsland, India en Groot-Brittannië constateerden een jaar geleden al dat extreem veel corona patiënten die op de IC belanden en aan de beademing worden gelegd, sterven. Het Journal of the American Medical Assocation (JAMA) publiceerde ongeveer een jaar geleden een studie waaruit bleek dat maar liefst 88% van alle corona patiënten die in New York aan de beademing werden gelegd overleden.
De video van de in New York werkzame IC-arts dr. Kyle-Sidell, die net als Flavia Groşan constateerde dat corona patiënten volgens hem niet aan een virusinfectie, maar een longontsteking leden, en daarom volkomen verkeerd werden behandeld waardoor verreweg de meesten van hen stierven, werd na korte van YouTube verwijderd.
De Britse Daily Mail publiceerde op 17 april 2020 een reactie van een bejaard echtpaar, David en Sally, dat met corona werd opgenomen, maar als enige weigerde aan de beademing te gaan. Volgens het echtpaar ging iedereen op de afdeling dood, behalve zij.
(Let op! Ik ben geen medicus en doe slechts verslag. Ga nooit op eigen houtje experimenteren met medicijnen, en overleg altijd met een arts!)

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws