Sterfgevallen door COVID-19 onder volledig
gevaccineerde patiënten verdrievoudigd,
meldt de Amerikaanse CDC
In de Verenigde Staten zijn de afgelopen maand het aantal sterfgevallen en ziekenhuisopnames als gevolg van infectie met COVID-19, ook bekend als het virus van de Chinese Communistische Partij (CCP), verdrievoudigd onder degenen die volledig zijn gevaccineerd.
Volledig gevaccineerde personen
Volgens een gegevensrapport dat eind mei door de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) is vrijgegeven, waren er tussen 1 januari en 30 april 2021 in totaal 10.262 SARS-CoV-2-vaccins “doorbraakinfecties”, gedefinieerd als coronavirus infecties bij volledig gevaccineerde personen, uit 46 Amerikaanse staten en territoria.
Ongeveer 10% (995) van de patiënten die na vaccinatie vóór 30 april besmet waren, werd in het ziekenhuis opgenomen. Het bureau meldde ook dat het meldingen had ontvangen van 160 volledig gevaccineerde patiënten die stierven aan complicaties met de infectie.
Slechts enkele dagen na het bovenstaande rapport meldde de CDC-website dat 3.016 volledig gevaccineerde patiënten met het COVID-19-vaccin een “doorbraakinfectie” hadden ontwikkeld en in mei in het ziekenhuis waren opgenomen of waren overleden. Het aantal COVID-sterfgevallen van gevaccineerde patiënten bedroeg op 1 juni in totaal 535, vergeleken met 160 sterfgevallen die een maand eerder werden gemeld.
Zonder hun beslissing uit te leggen, meldde de CDC dat vanaf 1 mei alleen gevallen en infecties van het CCP-virus zouden worden geteld bij gevaccineerde patiënten die in het ziekenhuis belanden of overlijden, waarbij de bijna 90% van de gevallen buiten beschouwing worden gelaten die niet in het ziekenhuis worden opgenomen en niet sterven, maar melden falen van het vaccin.
De controversiële stap verduidelijkt dat er een grote leemte is in de gegevensverzameling over de werkzaamheid van vaccins, dus toekomstige gerapporteerde cijfers zullen volledig scheef staan.
Aangezien 27% van de gemelde gevallen asymptomatisch is, blijft er bovendien een groot deel van de gevaccineerde personen over die asymptomatisch zijn en de ziekte zouden kunnen verspreiden.
Volgens hetzelfde beleid telt het bureau ook niet als gevallen van “doorbraakinfecties”, d.w.z. geïnfecteerde personen die al zijn gevaccineerd, degenen die slechts één dosis van de vaccins hebben gekregen die in elk geval twee doses aanbevelen. Dit terwijl één dosis een groot percentage bescherming tegen het virus zou moeten genereren.
Een groot aantal sterfgevallen van gevaccineerde mensen roept de vraag op of de sterfgevallen echt te wijten zijn aan het hebben van het virus of dat ze werden veroorzaakt door een nadelig effect van het vaccin, dat nog in testfase is.
De mogelijke bijwerking die de dood van een gevaccineerde patiënt zou kunnen veroorzaken, staat bekend als “ADE” (overreactie van antilichamen), in feite een hyperimmuunreactie die gevaarlijke ontstekingsprocessen van de ziekte veroorzaakt, die in feite en ironisch genoeg de slechtste uitkomst van de ziekte onder degenen die zijn ingeënt
Deze reacties zijn eerder gezien bij andere experimentele vaccins; dat is het geval van 130 kinderen die in 2017 het leven lieten in de Filipijnen nadat ze een experimenteel denguevaccin hadden gekregen, zoals gerapporteerd door het tijdschrift Science.
Dit type analyse van feitelijke en publiek beschikbare gegevens wordt meestal niet gepubliceerd door de hegemonische media, die samen met de regering de massale vaccinatieplannen promoten zonder te waarschuwen voor de bestaande risico’s.
Een groot deel van de bevolking blijft echter terughoudend met het ontvangen van een van de experimentele vaccins die momenteel in omloop zijn, wat een groot probleem vormt voor de gestelde doelen van de Biden-regering om een veronderstelde door vaccin geproduceerde immuniteit tegen het CCP-virus te bereiken.
MENSEN KIEZEN VOOR VACCINATIE UIT ANGST
MENSEN WEIGEREN VACCINATIE DOOR KENNIS!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws