Duitse overheid ernstig in verlegenheid
door gelekt rapport:
‘Corona was vals alarm’
De Duitse overheid en mainstream media doen aan damage control na de publicatie van een vernietigend rapport vanuit het Duitse ministerie van Binnenlandse Zaken over corona.
In dat rapport staat onder meer dat:
  • Het gevaar van Covid-19 overschat is;
  • Mensen die sterven door corona aan het eind van hun leven waren;
  • Er wereldwijd zo’n 250.000 coronadoden zijn, terwijl er gedurende de griepgolf van 2017/18 1,5 miljoen doden vielen;
  • Corona geen groter gevaar vormt dan veel andere virussen;
  • Dit een vals alarm was;
  • De overheid tijdens de coronacrisis één van de grootste producenten van nepnieuws is gebleken.
Dramatische gevolgen
In het rapport wordt verder gesteld dat de meeste mensen sterven als gevolg van de coronamaatregelen die de overheid heeft ingesteld, niet door het virus.
In eerste instantie probeerde de overheid het rapport af te doen als ‘het werk van een medewerker’. Dat klopt niet, aangezien het document is opgesteld door een wetenschappelijk panel dat gevormd is door het ministerie van Binnenlandse Zaken en dat bestaat uit medisch deskundigen van diverse Duitse universiteiten.
De auteurs brachten op 11 mei een persverklaring naar buiten waarin ze de overheid bekritiseren wegens het negeren van de adviezen van experts. Ze zeiden ook dat hun patiënten veel schade ondervinden van de coronamaatregelen.
Op 23 mei kopte de Duitse krant Bild: Dramatische gevolgen van coronamaatregelen: 52.000 kankeroperaties uitgesteld. Een arts waarschuwde dat ‘we de gevolgen van de coronacrisis nog jaren zullen voelen’.
De bewuste video is inmiddels van YouTube verwijderd, via andere bronnen zijn we toch in het bezit gekomen van de video!
Orwelliaanse maatregelen
Het vernietigende rapport is op 9 mei door ambtenaar Stephan Kohn gelekt aan het magazine Tichys Einblick, één van de populairste alternatieve media in Duitsland. Politici en media openden vrijwel gelijk de aanval. De reactie van staatssecretaris van Binnenlandse Zaken Günter Krings was veelzeggend: “Als je dit soort papers gaat analyseren, kun je net zo goed aluhoedjes uitnodigen bij parlementaire hoorzittingen.”
Magazine Der Spiegel gebruikte het woord ‘complot’ in een artikel over het gelekte rapport maar liefst 17 keer. Buiten Duitsland is er nagenoeg geen ruchtbaarheid aan gegeven.
In Duitsland wordt al sinds begin april gedemonstreerd tegen de coronamaatregelen. De demonstraties zijn vooral gericht tegen het corona-narratief en mensen als Bill Gates. De grootste betoging vond plaats in Stuttgart, waar op 9 mei tienduizenden mensen op de been waren.

Duitsers zeggen nee tegen de Orwelliaanse maatregelen, variërend van surveillance-apps tot vaccinaties. Ze zien in het gelekte rapport hun gelijk bevestigd.

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws