Britse overheid publiceert schokkend rapport over bijwerkingen coronavaccins
De Britse overheid heeft een schokkend rapport gepubliceerd over de bijwerkingen van de coronavaccins van Pfizer en AstraZeneca. In Groot-Brittannië zijn zo’n 5,4 miljoen eerste doses van het Pfizer-vaccin en 1,5 miljoen doses van het AstraZeneca-vaccin toegediend. Ook zijn er 0,5 miljoen tweede doses, voornamelijk van Pfizer, gegeven.
De prik van Pfizer resulteerde tot 24 januari in 49.472 bijwerkingen. Het vaccin van AstraZeneca leverde 21.032 bijwerkingen op. Dat betekent dat 1 op de 333 personen last kreeg van een bijwerking. Het werkelijke aantal kan nog hoger liggen, aangezien niet alle bijwerkingen worden gemeld.
The Daily Expose heeft het rapport – de gegevens vind je hier – uitvoerig bestudeerd en de belangrijkste uitkomsten op een rijtje gezet. Dankzij het Pfizer-vaccin zijn vijf mensen blind geworden en nog eens 31 mensen slechtziend. In totaal zijn er tot dusver 634 oogaandoeningen gemeld.
Stel je voor dat je een jaar lang opgesloten zit in je huis zonder dat je je familie of vrienden kunt zien. Je denkt dat je dankzij een experimenteel ‘vaccin’ je leven weer terugkrijgt en je familie en vrienden weer kunt zien. Je neemt het vaccin en kunt vervolgens helemaal niets meer zien.
Hoe is dit mogelijk?
Er zijn dankzij het experimentele Pfizer-vaccin ook 21 cerebrovasculaire accidenten gemeld, in de volksmond beter bekend als beroerte. In zo’n geval vindt een plotselinge verstoring van de doorbloeding van de hersenen plaats, met als gevolg dat hersencellen afsterven. Het resultaat is dat de hersenen niet meer goed functioneren.
De Britse overheid gaf eind vorig jaar toe dat zij niet wist of het Pfizer-vaccin invloed heeft op de vruchtbaarheid. Pfizer adviseerde het vaccin niet toe te dienen tijdens de zwangerschap en minstens twee maanden na de twee dosis te wachten met een zwangerschap.
Hoe is het dan in vredesnaam mogelijk dat het Pfizer-vaccin bij vier vrouwen heeft geleid tot een spontane miskraam? Waarom krijgen zwangere vrouwen dit vaccin? Daar hoor je niets over in de media. Twee vrouwen kregen na de prik van AstraZeneca een miskraam.
Plotseling overlijden
Alsof dat nog niet genoeg is, staan er in het rapport ook 59 meldingen van sterfgevallen en zeven meldingen van plotseling overlijden. Dat zijn dus zeven mensen die meteen dood neervielen nadat ze de prik hadden gekregen die volgens minister De Jonge ‘uit-en-te-na is onderzocht’. In totaal zijn er in Groot-Brittannië tot 24 januari 107 ‘gebeurtenissen met dodelijke afloop’ gemeld als gevolg van het Pfizer-vaccin.
Dus vijf mensen zijn blind, 21 hebben een beroerte gehad, vier hebben een miskraam gehad – terwijl de overheid adviseert dat zwangere vrouwen de prik beter niet kunnen halen – en 107 zijn overleden. Er zijn ook 69 meldingen binnengekomen van de aangezichtsverlamming van Bell. Dat alles dankzij een experimenteel vaccin dat enkel is goedgekeurd voor noodgebruik. Je kunt de fabrikanten bovendien niet aansprakelijk stellen voor eventuele schade.
Hoe valt dat te rijmen?
Volgens de overheid is er geen reden tot zorg. De meeste gevaccineerden zijn namelijk oud en hebben onderliggende aandoeningen, waardoor de kans groter is dat er bijwerkingen optreden, zo zegt de Britse overheid.
Er overleden tienduizenden mensen met onderliggende aandoeningen nadat ze positief waren getest op corona. Zij werden allemaal geteld als coronadode. Er overlijden nu ook mensen met onderliggende aandoeningen nadat ze gevaccineerd zijn, maar dat heeft volgens de Britse overheid te maken met het onderliggend lijden. Hoe valt dat te rijmen?
Waarom wordt dit verzwegen in de Nederlandse media?

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws