Het blunderkabinet dendert door en uiteindelijk gaan we allemaal de rekening betalen voor het inconsistente coronabeleid in Nederland.
Dit kabinet faalt op alle fronten!

Met als aanvoerder Mark Rutte

  • Nederland, Ons Land -

Hugo de Jonge (CDA)

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid vindt niet dat hij moet opstappen. Hij erkent dat er dingen mis gingen bij de vaccinatiestrategie, maar wil niet om die reden weg als minister. “Fouten maken hoort erbij”, zei hij tegen de Kamer. Dit zijn geen fouten, maar grove blunders de Jonge heeft al zoveel fouten/blunders gemaakt.

Ferd Grapperhaus (CDA)

Minister van justitie Grapperhaus raakte in opspraak door beelden die werden verspreid van zijn bruiloft. Daarop was te zien dat hijzelf en ook zijn gasten zich niet hielden aan de anderhalvemeterregel op de trappen van het stadhuis in Bloemendaal. Dit leidde tot grote verontwaardiging, omdat hij als justitieminister het gezicht is van de handhaving van de coronamaatregelen.
Dom kabinet leert niets bij
Nu meer verpleeghuizen met COVID-besmettingen dan op hoogtepunt eerste golf.
Het kabinet heeft echt helemaal niets geleerd van de rampzalige eerste corona-golf in ons land. Ondanks alle maatregelen die er het afgelopen jaar zijn genomen, groeit het aantal verpleeghuizen met coronabesmettingen nog steeds. Inmiddels hebben 844 verpleeghuizen in de afgelopen maand minimaal één positief geteste bewoner gehad. Op de piek tijdens de eerste golf waren dit 828 verpleeghuizen.

Tijdens de eerste golf ging het faliekant mis toen er werd besloten dat zorgpersoneel geen beschermingsmiddelen hoefden te dragen. ‘Hou maar zoveel mogelijk afstand, blijf niet langer in de ruimte dan nodig en zorg maar dat de patiënt de andere kant uit hoest.’ Dat was zo’n beetje de essentie van de instructies die het zorgpersoneel destijds kreeg. In april van vorig jaar konden we allemaal zien wat daar het resultaat van was: het aantal coronabesmettingen in verpleeghuizen rees de pan uit.

Het hele artikel lezen..

Ziekenhuizen naar de rechter
Inhumaan minister licht ziekenhuizen op en laat ze stikken in kosten van nieuwe ic-bedden.
Ziekenhuizen zijn woest op de inhumane VVD-minister Tamara van Ark, omdat de aangeschafte ic-bedden niet vergoed worden. Een week eerder drong de zorgminister er nog op aan dat ziekenhuizen extra ic-bedden achter de hand houden, maar nu blijkt dat deze bedden niet vergoed gaan worden. Ziekenhuizen pikken dit niet en stappen naar de rechter.


VVD’ers en valse beloftes, het is een combinatie die we helaas maar al te vaak tegenkomen. Drie ziekenhuizen hebben diep in de buidel getast na de oproep van minister Van Ark (Medische Zorg). Ze hebben voor 3,5 miljoen euro aan extra ic-bedden aangeschaft omdat Van Ark een dringende oproep hiervoor deed, nu blijkt echter dat het kabinet deze aankopen niet gaat vergoeden.
Ik vraag mij af of de VVD het coronavirus we wil aanpakken!

Hele artikel lezen..

Dit kabinet faalt aan alle kanten minister president Mark Rutte is totaal de weg kwijt.
Je moet er toch niet aan denken dat dit fraude kabinet doorgaat.
Laat u op 17 maart zien en stem Nederland vrij!
Nederland, Ons Land -

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws