“Burgerongehoorzaamheid neemt toe in Nederland”

Felle protesten tegen avondklok

Plunderingen
Er waren verschillende demonstraties in Nederland tegen de lockdown en de avondklok. In verschillende plaatsen liep het vreselijk uit de hand. In Eindhoven werd een supermarkt volledig gestript en geplunderd door boze ‘betogers’.

Dit is onacceptabel, protesteren dat kan en mag, maar plunderen en andermans eigendom vernielen dat gaat alle perken te buiten.
Maar gaat een avondklok niet te ver?
Een botte maatregel dat is de avondklok een botte maatregel van het demissionaire kabinet. De bevolking van Nederland vinden de avondklok een te heftige maatregel die de vrijheid van de bevolking ernstig inperkt. Veel gemeenteraadsleden stellen dat door een avondklok desastreus zou zijn en tot eenzaamheid leidt. Ook het effect op de avondklok schept weinig vertrouwen.

De avondklok heiligt niet alle middelen. De avondklok is echt een brug te ver. Kijk naar Spanje en Frankrijk die heel land een avondklok hadden, men zat opgesloten in hun eigen huis. En hielp het? Nee, zodra het voorbij was stak het virus de kop weer op. Het enige wat gaat helpen zijn goede vaccins of een goed geneesmiddel.

Maar met vaccins zodat de hele wereld kunt inenten verdient de farmaceutische industrie meer als aan een geneesmiddel. Een avondklok is een maatregel die thuis hoort in een dictatuur. Maar andere landen doen het ook… Als een ander in het water springt moet je dat dan ook doen?.
De Avondklok vraagt om burgerlijk ongehoorzaamheid.

De bevolking van Nederland zal zich nooit van de straat laten verjagen.

Nooit nog geen minuut!

De bevolking heeft meer vertrouwen in:

Bierbrouwers dan in de farmaceutische industrie.

Stem 17 maart Nederland vrij!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws