‘Geënsceneerde pandemie’:
artsen over de hele wereld slaan alarm!

Onderstaande video, waarin artsen openlijk hun bezorgdheid uiten over de pandemie, zorgt momenteel voor opschudding op social media, schrijft internetkrant Wochenblick. Ze waarschuwen voor de nieuwe mRNA-vaccins. En tijdens de coronapandemie vielen er niet meer doden dan normaal, zeggen de artsen.
“Het is niet bewezen dat er een virus is dat een nieuwe ziekte heeft voortgebracht. Er is dus geen vaccin nodig,” zegt dr. Andrew Kaufman uit Amerika.
“Er is geen coronapandemie” – artsen over de hele wereld slaan alarm:

Moedige artsen slaan handen ineen in strijd tegen ‘coronafraude’
Artsen die vraagtekens zetten bij de pandemie worden vrijwel dagelijks belasterd. Desalniettemin besloten moedige artsen uit onder meer de VS, Engeland, België, Zweden, Nederland, Spanje en een medisch journalist uit Duitsland om een bijdrage te leveren aan de video. Ze maken zich grote zorgen over de ‘coronafraude’ en het vaccin tegen het coronavirus dat in alle haast is ontwikkeld.
Vergelijkbaar met griep
Dr. Johan Denis uit België legt uit dat het coronavirus qua sterfte en besmettelijkheid vergelijkbaar is met griep. De media maken mensen bang door met cijfers te goochelen en promoten deze onveilige vaccins. Volgens de bezorgde artsen draait het allemaal om geld, niet om onze gezondheid.
Er zijn meer deskundigen die zich zorgen maken: ‘coronavaccins zijn buitengewoon gevaarlijk’
Geert Vanden Bossche, een onafhankelijk viroloog en vaccindeskundige die voorheen werkzaam was bij onder andere GAVI en de Bill & Melinda Gates Foundation, zendt een noodsignaal uit ‘dat niet luid en ver genoeg kan klinken’. De coronavaccins vormen een bedreiging voor de gezondheidstoestand van de algemene bevolking, schrijft hij in een verklaring. Vanden Bossche ‘zet met dit ongemakkelijke bericht zijn lange carrière op het spel’.

De huidige coronavaccins zijn ongeschikt, zelfs buitengewoon gevaarlijk om massaal toegediend te worden te midden van een virale pandemie, stelt hij. “Vaccinologen, wetenschappers en klinisch medici staren zich blind op de positieve kortetermijneffecten bij individuele patiënten, maar slaan ondertussen geen acht op de desastreuze gevolgen voor de globale gezondheid,” schrijft Vanden Bossche.

Hij waarschuwt dat de mens van een relatief onschuldig virus een ontembaar monster aan het maken is. “Hoelang kan men het wegkijken volhouden wanneer er straks massaal gestorven wordt?”
Catastrofaal probleem
Wat gebeurt er op dit moment? Het virus wordt steeds meer gedwongen zich op de jongere bevolking te storten naarmate de vaccinatiecampagne bij de oudere bevolking intensiveert. Omdat daardoor het aantal potentieel ernstig zieken bij de jongeren slinkt, zal het virus zich meer genoopt zien om via andere, doelgerichte selecties van mutaties zijn ineffectiviteit te verhogen om op die manier meer mensen uit deze leeftijdsgroep ernstig ziek te maken, legt hij uit.
Ondertussen treedt ook een catastrofaal probleem op bij de reeds gevaccineerde bevolking. Ze worden meer en meer geconfronteerd met infectieuze varianten waartegen hun zeer specifieke vaccinale antistoffen steeds minder beschermen. Naarmate besmettelijkere varianten ten tonele verschijnen, worden die antistoffen natuurlijk alsmaar minder werkzaam, aldus Vanden Bossche.
Na enkele doelgerichte mutaties zal het virus volledig resistent worden tegen antistoffen tegen corona, ongeacht of die via natuurlijke infectie dan wel door vaccinatie werden opgewekt. Gevaccineerden zijn op dat moment alle immuniteit tegen corona totaal verloren, zegt de viroloog.
Massale vernietigingskracht
“Er zijn slechts weinig manieren om zo snel en doeltreffend een relatief onschadelijk virus om te toveren tot een biologisch wapen met een dermate massale vernietigingskracht. De evolutie heeft ervoor gezorgd dat tijdens een natuurlijke epidemie de schade tot een minimum wordt beperkt. Door menselijk ingrijpen werd het natuurlijk verloop van deze pandemie al vanaf het begin grondig verstoord.”
De coronamaatregelen samen met massale prikcampagnes leiden ondertussen tot een pandemische situatie die volgens Vanden Bossche nu al ‘out of control’ is.
Stem 17 maart Nederland vrij,
zodat we afkomen van deze rampzalige coronabeleid!

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws