Triest record met dodental na vaccinatie:
nooit eerder zoveel!
Het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) heeft dit jaar een triest record gevestigd. Nooit eerder in de geschiedenis van de medicijnwaakhond zijn er zoveel meldingen van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie binnengekomen.
In maart explodeerden de cijfers, schrijft Christoph Uhlmann voor internetkrant Wochenblick.
En wij moeten de Nederlandse regering geloven met dit coronabeleid, en dat iedereen zich moet laten vaccineren.
De testen deugen niet en de vaccins deugen niet!
Denk goed na voordat u zich laat vaccineren!
Dodenaantal explodeert
Sinds de derde week van 2021 is het aantal gemelde bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie sterk gestegen. Tussen 13 maart en 3 april explodeerde het aantal sterfgevallen. Tot 13 maart waren er in totaal 3964 overlijdens gemeld en op 3 april, enkele weken later, waren dat er al 5993.
Na toediening van het AstraZeneca-vaccin zijn 967 sterfgevallen gemeld. Er overleden 1475 mensen na het Moderna-vaccin. Tot slot zijn 3529 mensen gestorven na de Pfizer-prik.
Niet alle gevallen gemeld
Bij de Europese database van rapporten over vermoedelijke bijwerkingen van geneesmiddelen (EudraVigilance) van de EMA zijn inmiddels 272.644 gevallen van bijwerkingen van deze coronavaccinaties gemeld.
Op de website van het medische tijdschrift The BMJ wordt bovendien geopperd dat mogelijk niet alle gevallen worden gemeld. Veel mensen krijgen na de prik last van hoge koorts, rillingen en zelfs hallucinaties.
In onderstaande grafieken wordt onderscheid gemaakt tussen EEA (Europa) en non-EEA (buiten Europa).
Mensen kiezen voor vaccinatie uit angst.
Mensen weigeren vaccinatie door kennis!

Door admin

2 gedachte over “Aantal doden na coronavaccinatie nog nooit zo hoog!”
  1. Mensen nemen niet alleen die prik uit angst!
    Ook om weer op vakantie te kunnen met het vliegtuig!!!
    Ze kunnen niet wachten om zich te laten prikken 😢

  2. Leuk man, wat een trieste zooi is dit. De links waarnaar verwezen wordt in de tekst bestaan niet, zijn niet onderlegt met empirisch bewijs (zoek maar even op, de kans is groot dat je nog nooit van die term gehoord hebt) of het is een willekeurig excelbestandje die iemand in elkaar heeft geflanst. Als deze site ergens bol van staat is het intelligentie! /s

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws