Te ziek voor woorden:
enorme toename in corona-besmettingen,
onder andere dankzij massaal testen van baby’s
Het aantal “besmettingen” loopt volgens het RIVM en het kabinet razendsnel op. Maar gek genoeg valt het qua ziektebeeld nogal mee. Hoe dat komt? Kinderen worden massaal getest. Zo is het aantal tests onder 0-3-jarigen met 3 procent toegenomen, blijkt uit een rapport van het RIVM zelf. “Baby’s. We testen baby’s,” schrijft Robin Fransman van HerstelNL dan ook geschokt.
Baby’s en peuters
Kinderen van de leeftijd 0-3 (dus baby’s en peuters!) hebben weliswaar bijna of zelfs helemaal geen last van het coronavirus, maar toch worden ze op grote schaal getest. Voor het kabinet is dat natuurlijk geweldig. Want meer testen betekent meer “besmettingen.” Die informatie wordt vervolgens gebruikt om de draconische maatregelen van het kabinet te verlengen én te verdedigen. Voor de samenleving is dat vreselijk, maar voor het kabinet is het natuurlijk één groot feest.
Geen wonder dus dat er massaal getest wordt op kinderen… die in enorm veel gevallen asymptomatisch zijn, wat inhoudt dat ze nergens last van hebben en zonder test niet eens zouden weten dat ze “besmet” zijn:
“En de testwaanzin voor deelname aan onderwijs op de basisschool gaat maar door voor kinderen tussen 4-12 jaar,” schrijft ING-medewerker Mark van Asten op Twitter. “Vorige week zijn er maar liefst 103.000 (+17%) kinderen getest, waarvan maar 5.000 (+25%) positief. Het percentage positief is wel licht toegenomen (van 4,5 naar 4,8).”
Maar dat is het ergste nog niet eens. Oh nee. Er wordt nu ook massaal getest op baby’s en peuters. “Onder 0-3 zijn de tests ook met 20% toegenomenvolgens Van Asten, “en is het percentage positief gedaald van 5,9 naar 5,3.”
Robin Fransman van het initiatief HerstelNL schrijft geschokt: “Baby’s. We testen baby’s.” Want dit is natuurlijk belachelijk. Waarom zou je baby’s testen?
Sywert van Lienden legt uit waarom die heel jonge kinderen getest worden – vanuit het perspectief van de ouders. Eigenlijk is het heel simpel. “Je moet wel, als je je kind op de kinderopvang wil houden (om niet in de knel te komen met je werk).
Eline van den Broek-Altenburg, die zelf in deze sector werkt (assistent-professor radiologie in Amerika) zegt dat je hier “echt heel dik over wat medisch-ethische grenzen” gaat.
Aan zulke grenzen voelen de autoriteiten én flink aantal artsen zich duidelijk niet meer gebonden. Want dit soort gedrag moeten we nu blijkbaar, maar accepteren:
Dit is te geschift voor woorden. Het is tijd dat ouders opstaan en massaal zeggen: ‘Dit doen we onze kinderen niet aan.’ Als álle ouders dat zeggen móéten overheden, crèches én scholen wel overstag. Als we het niet doen voor onze kinderen, voor wie dan wel?
Overigens neemt het aantal testen in algemene zin erg toe, wat de reden is dat er zoveel hoegenaamd “besmettingen” zijn. We worden gepiepeld…. en het wordt allemaal gedaan zodat het wanstaltige, desastreuze, abominabele kabinetsbeleid doorgezet kan worden. Build Back Better. Great Reset. Sloop het MKB. Het kabinet ligt op koers.

“Waar zijn we in vredesnaam mee bezig”

Door admin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws