DOE AANGIFTE TEGEN MARK RUTTE EN STEL RUTTE
PERSOONLIJK EN AMBTELIJK AANSPRAKELIJK
Om het zeer onrechtmatige, ongegronde en schadelijke corona beleid tot een einde te brengen kondigden we begin december aan aansprakelijkheidsstellingen te zullen sturen naar individuele leden van onze regering.
Inmiddels hebben 24 ministers en staatssecretarissen een brief ontvangen waarin ze persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor het verlenen van medewerking aan misdaden tegen de menselijkheid.
Doe aangifte tegen Mark Rutte
Geen van de onder uw leiding en medeverantwoordelijkheid ingevoerde corona maatregelen hebben een wetenschappelijke, medische, juridische en/of feitelijke basis.
De maatregelen zijn bovendien nietig, dan wel onwettig omdat enig mandaat ontbreekt en ze alle in strijd zijn met de absolute en klassieke grondrechten, de fundamentele vrijheden van de mens en de onvervreemdbare universele rechten van de mens.
U draagt bewust en intentioneel bij aan het creëren van angst, stress en verdeeldheid onder de Nederlandse bevolking op basis van constante misleidende propaganda.
U staat toe dat werkzame medicatie tegen het ‘covid-19’ziektebeeld niet toegestaan wordt en draagt eraan bij dat protocollen en maatregelen toegepast word en die schadelijk zijn. Hierdoor bent u direct medeschuldig aan de dood van elke coronapatiënt die eenvoudig genezen had kunnen worden, middels de diverse bewezen effectieve behandelingen, die mede door u voor het publiek verborgen worden.
U staat toe dat ons volk potentieel schadelijke mondkapjes draagt met louter en exclusief gedragsbeïnvloeding als doel. Ik kan dit niet anders kwalificeren dan psychopathisch en misdadig.
Zowel de mentale, de fysieke, de sociale als de economische gezondheid en positie van de mensen in dit land worden door de, mede onder uw leiding getroffen maatregelen, feitelijk vernietigt. Daar bent u persoonlijk en ambtelijk medeaansprakelijk voor en dit dient per direct te stoppen.
Stel Mark Rutte persoonlijk en ambtelijk aansprakelijk middels de aangiftebrief tegen Rutte van ‘Artsen voor Waarheid’ voor het leiding geven aan en zijn betrokkenheid bij meervoudige misdaden tegen de menselijkheid middels de onderstaande PDF.
Print deze PDF uit en stuur deze naar:
Het Ministerie van Binnenlandse Zaken

Turfmarkt 147

2511 DP Den Haag
De laatste pagina van de PDF dient u op te sturen naar:
Van Kessel Advocatuur BV
T.a.v. het secretariaat mevrouw H.H. de Vries
Spanjaardslaan 25-1
8917 AK Leeuwarden

Door admin

4 gedachte over “Aangifte tegen Rutte”
  1. Hallo,

    Ik probeer de “DOWNLOAD AANGIFTE PDF” te downloaden, maar dat lukt niet, daar de url “https://www.nederlandonsland.nl/wp-content/uploads/2021/02/aangiftebrief-Rutte.pdf” niet blijkt te bestaan.

    Met vriendelijke groet,
    Eddie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het laatste COVID-19 Nieuws